Arhiva pentru eticheta: manchester city

Manchester City

Manchester City, favorită să câștige un nou titlu în Premier League

Manchester City, favorită să câștige un nou titlu în Premier League

Startul în noul sezon din Premier League se va da pe 13 august, iar Manchester City este mare favorită să își apere trofeul câștigat anul trecut. A fost o pauză competițională destul de liniștită în Premier League, în care nu s-au produs mari schimbări la nivelul loturilor sau pe băncile tehnice. Ediția cu numărul 30

Poli s-a inteles cu un fost mijlocas de la Manchester City

Ultimii doi fotbalişti cu care s-au înţeles oficialii lui Poli Timişoara sunt englezi, iar unul dintre aceştia a trecut şi pe la Manchester City. Este vorba despre Ros Jenkins, mijlocaş care a semnat deja cu Poli, şi Alex Nimaly, un alt mijlocaş central care va semna în cursul zilei de miercuri.

David Miculescu de la Electrica Timisoara, dorit de Manchester City!

Noua perlă a fotbalului bănăţean se află în curtea celor de la Electrica Timişoara. David Miculescu va împlini 13 ani și impresionează deja printr-o excelentă tehnică şi printr-un înnăscut simţ al porţii. Dacă un alt timişorean, Dorin Rotariu, acum la Dinamo Bucureşti, este dorit de Manchester United, David Miculescu a fost ofertat de Manchester City, acolo unde evoluează şi fostul portar polist Costel Pantilimon.

Cand a mintit Marian Iancu in privinta transferului lui Pantilimon la Manchester City?

Transferul lui Costel Pantilimon la Manchester City a revenit în actualitate după ce, miercuri, am anunţat că echipa din Anglia a activat clauza de cumpărare definitivă a portarului. A ieşit la rampă Marian Iancu, care a declarat că, de fapt, transferul definitiv a fost efectuat în vara anului trecut, dar a ţinut secret acest lucru pentru a nu pune presiune pe Pantilimon.

Manchester City l-a cumparat definitiv pe Pantilimon!

Veselie cât cuprinde în sânul conducerii lui Poli Timişoara, după ce englezii de la Manchester City au activat clauza de cumpărare definitivă a lui Costel Pantilimon. Aceasta a fost activată în la mijlocul lunii ianuarie, iar în contul lui Poli (sau al lui Marian Iancu) a intrat o sumă considerabilă: peste 3,5 milioane de euro.

Pantilimon, numarul 1 la Manchester City

Echipele din Liga I au vândut în ultimii ani jucători doar în campionate slab cotate sau exotice. Ucraina, Rusia sau China sunt destinaţiile mult visate de mediocrii jucători ce evoluează prin Liga lui Mitică. Într-o perioadă în care jucătorii din campionatul intern sunt umflaţi fără milă pe la talk-show-urile de nişă, Poli reueşte cel mai impresionat transfer.

Top