Arhiva pentru eticheta: dan radosav

Muzeul Satului Bănățean a rămas fără director. CJ Timiș va propune un interimar

Muzeul Satului Bănățean a rămas fără director. CJ Timiș va propune un interimar

Dan Radosav, cel care a condus în ultimii opt ani Muzeul Satului Bănățean, a avut miercuri ultima zi de lucru în fruntea instituției. El a demisionat din acest post, miercuri fiind ultima zi din preavizul aferent. ”Adio, mândru MUZEU al Satului Bănățean! Munca mea de de slujbaș al Muzeului Satului Bănățean Timișoara s-a încheiat astăzi.

Piata volanta la Muzeul Satului? Un liberal a gasit o solutie ciudata pentru producatorii locali

Piață volantă la Muzeul Satului! Este ideea liberalului Tiberiu Lelescu, în opinia căruia o astfel de inițiativă ar fi extraordinară, atât pentru producătorii de legume și fructe, cât și pentru timișoreni. Directorul Muzeului Satului spune că nu i s-ar părea potrivită ideea, pentru că, până la urmă, e vorba despre o instituție culturală.

Muzeul Satului cauta opt… „tarani” romani, sarbi, unguri si svabi

Muzeul Satului Bănățean caută opt persoane dispuse să se mute, câte cel puțin opt ore pe zi, în gospodăriile tradiționale de la Pădurea Verde. Este primul pas spre „Muzeul Viu al Satului Bănățean”, proiect desfășurat în parteneriat în județele Csongrad și Timiș, care a ajuns în faza angajării personalului.

Dan Radosav si Claudiu Ilas au facut schimb de functii

Consilierii județeni au votat, miercuri, în favoarea rocadei directorilor de la Muzeul Satului Bănățean și al Muzeului Banatului. Dan Radosav a fost manager interimar al Muzeului Banatului, iar acum se va muta, tot ca interimar, pe scaunul de director al Muzeului Satului. În locul lui va veni director plin al Muzeului Banatului Claudiu Ilaș, care a câștigat concursul pentru funcție, din postura de unic candidat.

Beizadeaua primarului PSD din Buzias, noul director al Muzeului Banatului

Nicio surpriză la concursul pentru funcția de director al Muzeului Banatului. Candidând de unul singur, Claudiu Ilaș a luat note de trecere, urmând să fie uns oficial șef al instituției, lucru care se va întâmpla la prima ședință de plen a Consiliului Județean. Fostul interimar Dan Radosav își va continua interimatul la… Muzeul Satului Bănățean, de unde a plecat Ilaș.

Lucrarile la Muzeul Banatului vor fi gata „cand pleaca sau se intorc oamenii din vacanta”!

În februarie, președintele Consiliului Județean, Titu Bojin, anunța că prima etapă a reabilitării Muzeul Banatului trebuie încheiată în iunie. Acum, Bojin nu știe dacă lucrările vor fi terminate la timp, dar speră că, în final, vor fi respectate termenele. Reabilitarea Castelului Huniade costă peste 52 milioane de lei, cea mai mare parte din fonduri europene. Partea proastă este că, dacă lucrarea nu e finalizată la timp, banii pot fi pierduți.

Tiganii lui Visinel, deasupra legii!

Doi ani. Atât le-au trebuit procurorilor timișoreni să scoată basma curată un grup de țigani care a agresat în vara anului 2011 o echipă a televiziunii locale TVT 89. Și asta în condițiile în care existau probe concludente, întregul scandal fiind filmat. Agresiunea și distrugerea unei camera de luat vederi sunt considerate lipsite „în mod vădit de importanță”!

Top