Arhiva pentru eticheta: de stat

De ce isi duce Ponta copiii la o scoala privata

Nu cu mult timp în urmă, deBanat prezenta cazul unui elev de la Liceul de Arte care perturba cursurile, deranjând atât colegii, cât și profesorii prin aceea că… se masturba în timpul orelor. Și nu o dată, de două ori, ci aproape zilnic. Unii „deontologi” ai presei au ripostat că un astfel de articol nu înseamnă presă. Deși subiectul pare mai degrabă de domenul tabloidelor, prin urmările lui cred că poate provoca și o discuție extrem de serioasă.

Spital de stat vs spital privat, cine castiga

Cel mai des, întrebarea “la ce spital să merg, de stat sau privat” se aude în cazul femeilor însărcinate. Cele care au trecut prin ambele experiențe spun că, dacă aduni ce dai, neoficial, la “stat”, ajungi cam la aceeași sumă pe care o plătești la clinicile particulare. Există însă și alte operații care se pot efectua, cu succes, în săli de operații private.

Pro bono pro-Iancu

Ce bine mi-ar pica să fiu avocatul lui Marian Iancu pe banii ăia neplătiţi la furnizorii de servicii, cum îi umblă omului de afaceri bucureştean vorba prin târg. Dar cum nu fac parte din celebre case de avocatură, mă mulţumesc să fac, pro bono, pe avocatul în cazul atât de complicat al finanţatorului lui Poli.

Top