Arhiva pentru eticheta: TAS

Si saraci, si penalizati! Poli nu-si primeste inapoi de la TAS punctele

Si saraci, si penalizati! Poli nu-si primeste inapoi de la TAS punctele

Deși conducerea clubului anunța cu surle și trâmbițe că în proporție de 99% echipa va primi 8 puncte înapoi, via TAS, iacel 1% a contat mai mult. O decizie oarecum ce era previzibilă și pentru faptul că s-a tărăgănat prea mult.

Optimism la Poli Timisoara: 99,99% vom recupera punctele la TAS

„Până la Revelion vrem să băgăm cel puţin o echipă sub noi” este deviza celor de la Poli Timişoara care este mai aproape ca niciodată să se împlinească. Şi asta nu doar datorită situaţiei din clasament, ci şi pentru faptul că gruparea viola ar urma să primească 8 puncte „cadou” de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Marian Iancu a pierdut la TAS procesul cu Politehnica Timisoara

În urmă cu şase luni, Marian Iancu s-a adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne cerând interzicerea numelui Politehnica Timişoara, culorile alb-violet, sigla şi imnul echipei din Liga a IV-a ASU Politehnica. Iancu a solicitat şi plata a 983.000 de euro, dar s-a ales, în schimb, cu obligaţia de a plăti și 1.500 franci elveţieni, și cheltuielile de arbitraj.

Robu ii cere lui Iancu sa renunte la actiunea de la TAS

Primarul Nicolae Robu nu se aliază cu Marian Iancu în războiul împotriva lui ASU Politehnica Timişoara şi îi cere acestuia să renunţe la intenţia de a-i chema pe reprezentanţii Universităţii Politehnica la TAS. Iniţiatorul proiectului fotbalistic ACS Poli Timişoara, dar şi preşedinte al Senatului Universităţii Politehnica Timişoara, a reacţionat la afirmațiile fostului finanțator al lui Poli.

Marian Iancu vrea sa duca ASU Poli la TAS

Prin intermediul lui Marian Iancu, FC Politehnica, deţinătoarea de drept a palmaresului, numelui şi culorilor echipei de fotbal înfiinţată în 1921, a trimis două adrese, câte una către Asociaţia Judeţeană de Fotbal Timiş şi Federaţia Română de Fotbal, prin care informează că va chema reprezentanţii ASU Politehnica la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Liga I – Cum se transforma peste noapte un Rapid intr-un vehicul cu tractiune balegaroasa!

S-a făcut și asta! Chiajna revine/rămâne în prima ligă, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis că meciul de baraj dintre ilfoveni și Rapid nu a avut fundament legal. Concordia, clasată pe locul 15 sezonul trecut, avea întâietate în fața rapidiștilor, care nu au obținut licența (bat-o vina!) pentru prima divizie. Deci, o nouă dovadă de competență pentru șefii fotbalului românesc!

Marian Iancu, prins din nou cu minciuna: TAS l-a declarat liber pe Sepsi!

În urmă cu trei zile, TAS l-a declarat liber de contract pe Laszlo Sepsi, după un litigiu dintre jucător și clubul Poli Timișoara, care durează de aproape un an. Reacția patronului Marian Iancu a fost extrem de dură, el nerecunoscând decizia. Avocații lui Sepsi au cerut și au primit de la TAS lămuriri pe această temă.

Nu ne mai salveaza nici TAS’u, nici ma’sa!

Pentru că limbajul unei motivații date de o instanță de judecată nu este, cum poate v-ați fi așteptat, pentru toții muritorii, ci codificat în așa fel încât ambii justițiabilii să aibă impresia că li s-a dat dreptate, am “scanat” de câteva zile bune mass-media pentru o traducere juridică cât mai aproape de situația reală a clubului Poli, după decizia de retrogradare prin neacordare a licenței de Liga 1.

Iancu pierde in fata lui Sandu la TAS in privinta neacordarii licentei!

Marian Iancu primeşte lovitură după lovitură din partea forurilor sportive internaţionale. După ce FIFA a somat Poli printr-o adresă trimisă pe adresa FRF, a urmat o nouă informare, de această dată din partea Tribunalului pentru Arbitraj Sportiv. TAS demontează ingineria financiară a lui Iancu şi găseşte fondată neacordarea licenţei.

Robu: „Trebuie sa strangem randurile”

Nicolae Robu reacţionează, cu o zi întârziere, la decizia TAS, care a consfinţit retrogradarea vicecampioanei României. Senatorul liberal spune că judecătorii de la Lausanne au ales, de fapt, să nu creeze probleme UEFA, în detrimentul dreptăţii lui Poli. El face apel la solidaritatea locală şi la buzunarele oamenilor de afaceri din zonă.

A fi sau a nu fi pentru Poli, la TAS

Luni va fi cunoscută soarta Politehnicii Timişoara, prin decizia finală a TAS. Speranţele în privinţa unei decizii favorabile sunt extrem de reduse, situaţie recunoscută şi de Marian Iancu. Acesta este aproape sigur că TAS nu va decide în favoarea timişorenilor, pentru a nu produce adevărate seisme fotbalistice atât la nivelul UEFA, cât şi la nivelul FRF.

Top