Arhiva pentru eticheta: lausanne

Marian Iancu a pierdut la TAS procesul cu Politehnica Timisoara

Marian Iancu a pierdut la TAS procesul cu Politehnica Timisoara

În urmă cu şase luni, Marian Iancu s-a adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne cerând interzicerea numelui Politehnica Timişoara, culorile alb-violet, sigla şi imnul echipei din Liga a IV-a ASU Politehnica. Iancu a solicitat şi plata a 983.000 de euro, dar s-a ales, în schimb, cu obligaţia de a plăti și 1.500 franci elveţieni, și cheltuielile de arbitraj.

Iancu vrea aproape un milion de euro de la echipa infiintata de Robu, reactia Druckeria

Suporterii ASU Politehnica, formaţia din Liga a IV-a Timiş asupra căreia Politehnica Timişoara SA, deţinătoare de drept a numelui, palmaresului şi culorilor echipei înfiinţată în 1921, prin intermediul lui Marian Iancu, a început un adevărat război în ceea ce priveşte dreptul de folosire a numelui şi culorilor, au reacţionat printr-un comunicat.

Dragomir: „Fereasca Dumnezeu sa castige Timisoara la TAS”

Dumitru Dragomir, şeful Ligii Profesioniste de Fotbal, este conştient că dacă Poli va câştiga la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne se îngroaşă gluma rău de tot, iar FRF va trebui să despăgubească echipa timişoreană cu multe milioane de euro, pentru prejudiciul material şi de imagine.

Cacealmisti sau rupem muntii la TAS?

Despre motivele pentru care n-ar trebui să credem tot ce zice Marian Iancu s-a tot scris în paginile acestui ziar. Dacă în patronul lui Poli nu putem pune multă bază, atunci m-aş fi aşteptat să ne lumineze cei de la Casa Fotbalului, după ce, la întâlnirea din 2 iunie, s-a spus pas pentru ca responsabilii federali să câştige timp, iar noi, timişorenii, să-l pierdem.

Top