Arhiva pentru eticheta: noditi

Ostaficiuc si-a adus cravata cu ghinion la plimbarea cu Blaga

Prima zi oficială de campanie electorală pentru alegerile locale l-a adus la Timișoara pe Vasile Blaga. Acesta s-a plimbat prin centrul orașului alături de Constantin Ostaficiuc și Gheorghe Nodiți, a stat la poze și a plecat. Ostaficiuc a afișat un accesoriu care n-a prea purtat noroc celui la a cărui lansare fusese văzut anterior.

Un Gheorghe pentru PDL

Nu-l cunosc pe dl Nodiți și tare aș vrea să nu fac cunoștință cu dumnealui la locul său de muncă, Spitalul Județean Timiș. Doar ce am auzit despre calitățile domniei sale de medic și n-aș vrea să fac trimitere la harul de bun administrator, fiind limpede că fără bani în Sănătate nu putem vorbi despre un spital ca Județeanul altfel decât ca o haltă spre pompele funebre.

Dumnezeu nu merge la vot!

A trecut și Sărbătoarea Paștelui din acest an, un an electoral extrem de important pentru România. Motiv pentru care ecranele televizoarelor au fost invadate din nou de tot felul de politicieni, care de care mai „cucernici”, mai „apropiați” de Dumnezeu și mai „iubitori” de oamenii din jur. Care ne-au povestit cu lacrimi în colțul ochilor cum sărbătoareau ei Paștele încă din copilărie, cum își ajutau bunicile la prăjituri și bunicii la belitul mielului, cum evitau cenzorii vremurilor dinainte de 1989 pentru a intra în biserică și câte alea.

Top