Arhiva pentru eticheta: excedent

rata bancara

De îndată. Primăria Timișoara a găsit 2,8 milioane de lei, pentru plăți urgente

De îndată. Primăria Timișoara a găsit 2,8 milioane de lei, pentru plăți urgente

Consilierii locali s-au întrunit, pentru a treia oară în acest an, într-un plen „de îndată”. Ei au avut de votat repartizarea excedentului bugetar neutilizat. Municipalitatea are de făcut plăți urgente, una dintre ele către Astra Arad.

cj timiș

CJ Timis a ramas cu aproape 37 de milioane de euro. Investitii importante nu au fost facute

Consiliul Județean Timiș are în vistierie, la finele anului, aproximativ 170 de milioane de lei. Asta, în condițiile în care bugetul pe 2017 a fost de 677 milioane de lei și multe dintre investițiile anunțate la începutul anului nu au fost făcute. De cealaltă parte, Primăria Timișoara are conturile goale și are de făcut plăți importante până la 31 decembrie.

Primaria a ramas cu 640.000 de euro de anul trecut. Ce face cu ei

În viitorul plen, consilierii locali vor trebui să aprobe repartizarea soldului neutilizat și a excedentului de buget local pe 2016. Este vorba despre o sumă totală de 2,91 milioane de lei, din care cea mai mare parte va merge către secțiunea funcționare. Bugetul pe anul în curs nu a fost încă publicat.

Plen fulger la CL: Primaria a acoperit minusul de la Dezvoltare si a ramas si cu ceva bani

Primăria Timișoara a terminat anul 2015 pe plus din punct de vedere financiar și așteaptă, până în aprilie, rambursări de peste 40 de milioane de lei, de la Uniunea Europeană. În primul plen al CL, consilierii au aprobat, la foc automat, acoperirea deficitului de la secțiunea Dezvoltare.

Top