Arhiva pentru eticheta: fely donose

Batman i-a purtat noroc artistului ilustrator Iulian Brad / FOTO

Batman i-a purtat noroc artistului ilustrator Iulian Brad / FOTO

Are 26 de ani, e artist grafic și ar vrea o altă condiție a creatorului în România. A făcut Liceul de Arte Plastice, apoi Facultatea de Arte și s-a specializat în design. Visează ca, într-o zi, să proiecteze caroserii de mașini. Acum lucrează ca ilustrator, iar din mâna lui ies superbe portrete.

Fely: „Intotdeauna am stiut ce vreau sa fac si cine vreau sa fiu”

La început a „pus” voci pentru spoturi publicitare, apoi a lucrat cu trupe mai mult sau mai puţin cunoscute. Din 2009 a început să lucreze cu George Hora, care i-a devenit manager. Primul ei single, o colaborare cu Puya, are peste şase milioane de vizualizări pe YouTube, iar concertele ei în cluburile timişorene, alături de Horea Crişovan şi Florin Cvaşa, sunt deja o atracţie majoră pentru public. La 25 de ani, posesoare a unei voci remarcabile, Fely Donose are toate şansele să devină o vedetă de primă mărime. Joi seară o puteţi asculta, din nou, la River Deck.

Symphony Café, inaugurare cu Fely

Symphony Cafe s-a deschis oficial sâmbătă seară, în Bastionul Theresia, astfel că mulţi timişoreni au fost curioşi să vadă noul local. Ca un cadou de inaugurare pentru clienţi, a avut loc un concert cu Fely Donose, acompaniată, ca de obicei, de Horea Crişovan şi Florin Cvaşa.

Fely, o voce care convinge

A colaborat cu Puya, Baboi, Mossad și mulţi alţii, iar acum vine în fața publicului cu o serie de cover-uri. Fely Donose, una dintre cele mai bune voci tinere din Timișoara, face furori în cluburile din urbea de pe Bega. Chiar în această săptămână, ea a participat, alături de alți artiști, la un concert caritabil, în clubul Fratelli. Cu toții au cântat pentru Dana Ispan, o tânără de 37 de ani care are o tumoare cerebrală și are nevoie de o operație care costă 50.000 de euro.

Top