Arhiva pentru eticheta: gheorghe noditi

Inca o premiera in sala de operatie de la Casa Austria

Inca o premiera in sala de operatie de la Casa Austria

O nouă premieră naţională s-a înregistrat la Clinica de Chirurgie Plastică şi Reparatorie a Spitalului Judeţean. Medicii timișoreni, împreună cu un specialist din Israel, au salvat brațul unei tinere din Petroșani, dându-i acesteia șansa de a duce o viață normală.

Schimbari de directori in sanatate: manager liberal pentru Judetean

Schimbările la șefia diverselor instituții publice nu dau semne că se vor opri prea curând. Urmează la rând sistemul sanitar, unde sunt destule entități numai bune de împărțit între partenerii de guvernare. Cel mai mare spital din vestul României ar putea avea foarte curând un nou director.

Nodiţi nu se retrage si se ia de „faraonul” Robu

Cu o campanie electorală puțin spus discretă, Gheorghe Nodiţi, candidatul PD-L la Primăria Timişoara, strigă în gura mare că nu se retrage din cursă. Şi joacă totul pe cartea atacului. Se ia de campania „faraonică” a senatorului liberal Nicolae Robu, candidatul USL la funcţia de edil al capiatalei Banatului. Liberalii îi bat obrazul.

Ciuhandu, pazea! Noditi iti sufla electoratul! / VIDEO

Refuzat de Guinness Book, care n-a vrut să-i valideze recordul în materie de varză cu carne, Dorin Cioabă, fiul regelui țiganilor, a tras un chef de Ziua Internațională a Romilor. Printre invitați, deputatul Marius Dugulescu și chirurgul Gheorghe Nodiți, candidatul PDL la Primăria Timișoara. Acesta din urmă se antrenează, probabil, de campanie.

Operatii cu taxa de urgenta

Unica soluţie pentru eliminarea listelor de aşteptare la Spitalul Judeţean ar fi o eventuală taxă de urgenţă, care să fie achitată de pacienţii care vor să fie operaţi înainte de programarea standard. Gheorghe Nodiţi, directorul SCJUT, spune însă clar că sistemul nu poate fi pus în practică, deoarece nu există cadru legal.

Top