Arhiva pentru eticheta: telpark

Locurile de parcare din Timișoara nu se scot la licitație. Deocamdată sistemul se va aplica pe 15% din străzi

Locurile de parcare din Timișoara nu se scot la licitație. Deocamdată sistemul se va aplica pe 15% din străzi

Viceprimarul Ruben Lațcău ne anunță că doar 15% dintre străzile orașului vor intra în sistemul TimPark în noua variantă. Deocamdată, pentru că odată cu amenajarea de noi parcări, adică marcarea lor cu vopsea pe asfalt, sistemul va fi extins. O altă veste bună e că la Timișoara nu se vor licita locurile de parcare așa

Trif a pus gand rau Telparkului si Politiei Locale

Plecat într-o cursă imposibilă pentru câştigarea Primăriei Timişoara, liderul PRM Timiş, Grigore Trif, face primele promisiuni. Acestea se referă la desființarea mult hulitului Telpark și restructurarea Poliţiei Locale. Preşedintele PRM este sigur că în scurt timp va rezolva şi problema deficitului de locuri în creşe şi grădiniţe.

Japca Telpark ia amploare!

Au trecut și sărbătorile de iarnă, iar timișorenii s-au întors încet-încet la muncă. Orașul l-au găsit așa cum era și înainte, adică gri spre negru, plin de fețe triste și capete plecate. Poate pentru aceste fețe triste, primăria și societatea din subordine, ADP, au schimbat de la începutul anului regulamentul Telpark, umflând tarifele la cote neimaginabile.

Telpark sau TelJAF?

Din start trebuie spus că, precum în orice oraș european și civilizat, și Timișoara trebuie să aibă un sistem de parcare. Vrei să intri cu mașina în buricul târgului, scoți bani din buzunar, asta este! Problema este că la noi, Telpark-ul nu înseamnă în niciun caz civilizație, ci o japcă flagrantă din buzunarele timișorenilor. Ne comparăm cu alte orașe, dar acolo există parcări amenajate, care oferă și siguranță mașinilor.

Inca o licitatie pentru parcarile subterane

Nicio ofertă nu a fost depusă până acum pentru amenajarea de parcări subterane, deși termenul expiră miercuri dimineață. Este a doua oară când ADP și Primăria Timișoara organizează o licitație pentru a pune bazele unui parteneriat public-privat în vederea realizării și administrării de parcări subterane în oraș. La prima deschidere de oferte nu s-a prezentat nici o firmă.

Extinderea TelPark mai aşteaptă

Proiectul de hotărâre privind extinderea sistemului de parcare cu plată TelPark a fost scos, astăzi, de pe ordinea a zi a plenului CLT. Acesta prevedea extinderea sistemului pe străzile Crizantemelor, Labirint, Dan Păltinişanu şi bd M. Kogălniceanu.

Top