Arhiva pentru eticheta: gratuitate

Vehiculele cu masa maximă de peste 3,5 tone nu mai circulă gratuit prin Timișoara

Vehiculele cu masa maximă de peste 3,5 tone nu mai circulă gratuit prin Timișoara

Două articole din cadrul unei Hotărâri a Consiliului Local Timișoara mai vechi au fost anulate de instanța judecătorească. Astfel, gratuitatea avizelor prin care vehiculele cu masă maximă autorizată mai mare de 3,5 tone a fost eliminată. Prin sentința civilă nr. 259/05.03.2022 rămasă definitivă prin decizia civilă nr. 688/30.06.2022, instanţa judecatorească a anulat art. 4 și

autobuze STPT

„Experimentul” liberal cu gratuitati pe RATT ar putea continua in 2014

Cu un milion de euro pe lună, bani către RATT, primăria ar putea acorda gratuități tuturor timișorenilor cu venituri sub 2.000 de lei. Aceasta este concluzia la care s-a ajuns, în urma „experimentului” pus în practică în perioada sărbătorilor de iarnă. Decizia va aparține însă consiliului local.

Cozile la gratuitati pe RATT se lasa inca asteptate

Timişorenii nu s-au înghesuit în prima zi să-și ia carduri pentru a circula gratis cu mijloacele de transport în comun. Vânzătorii de la chioșcurile RATT se așteaptă totuși la cozi spre după-amiază, când oamenii ies de la serviciu. Gratuitatea pe tramvaie, autobuze și troleibuze este în vigoare până pe 15 ianuarie 2014.

Vreti gratis cu RATT, mergeti cu „fluturasul” de salariu la chioscuri

Timișorenii care vor să beneficieze de gratuitatea pe mijloacele de transport în comun oferită de CL până pe 15 ianuarie 2014 trebuie să se prezinte la chioșcurile RATT cu adeverințe de la locul de muncă. În plus, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare și să dea declarații pe proprie răspundere că nu câștigă mai mult de 2.000 de lei pe lună.

Robu, despre gratuitatile RATT: „Aveti rabdare, nu sunt lucrurile stabilite”

Gratuitatea pe mijloacele RATT până pe 15 ianuarie a fost votată, dar nu se știe momentan cum vor fi verificate potențialele venituri ale doritorilor. Primarul Nicolae Robu admite că, din punct de vedere tehnic, chestiunea nu e încă rezolvată, dar promite că în câteva zile totul va fi în regulă.

Top