Arhiva pentru eticheta: rupere

Se rupe PC in doua si la Timisoara? Liderii filialei se asteapta la orice

Se rupe PC in doua si la Timisoara? Liderii filialei se asteapta la orice

Partidul Conservator se clatină din temelii. Membrii de partid fideli lui Dan Voiculescu au depus actele pentru înființarea unei noi formațiuni politice, deși s-a renunțat la posibila fuziune cu PLR, care a creat o mulțime de nemulțumiri. Șeful PC Timișoara se așteptă ca filiala să piardă o parte din membri, iar Maria Grapini face declarații doar vineri.

Dupa ce s-a fript cu USL, Antonescu sufla in orice alianta

Liberalii s-au lecuit de alianțe politice și nici nu cred că în România vor mai exista, prea curând, uniuni cu acte în regulă, precum defuncta USL. Președintele PNL Crin Antonescu e convins că eșecul acesteia a fost întârziat cât s-a putut de mult, după ce liberalii au ținut ascunse derapajele partenerilor de la PSD.

Cu tot cu sefii de deconcentrate, Robu asteapta sa se linisteasca spiritele

Directorii liberali ai deconcentratelor din Timiș nu l-au sunat pe șeful lor de partid, pentru a-l întreba ce trebuie să facă, în contextul ruperii USL. Nicolae Robu susține că oricum e ocupat cu treburile orașului și, în plus, așteaptă liniștirea spiritelor, pentru că nu vrea să ia decizii la cald.

Liberalii au plecat din guvern si cer demisia lui Victor Ponta

Surprizele prevăzute de unii comentatori nu au apărut, iar Delegația Permamentă a PNL a decis ieșirea liberalilor de la guvernare de la guvernare. Această decize a fost susținută de președintele Crin Antonescu și prim-vicepreședintele Klaus Iohannis și a fost votată cu o largă majoritate. În timpul ședinței, Crin Antonescu a prezentat un proiect de rezoluție având patru puncte.

Cand „curvele” isi fac Uniune

O țară întreagă asistă astăzi la autocombustia măreței realizări electorale numite Uniunea Social Liberală. Se duce dracului și aiastă lucrare despre care se spunea că poate muta munții, cu puterea a 70% din opțiunile unui popor cam credul sau nedus pe la școală. La fel cum s-a dus și Alianța DA, patronată de Băsescu, ori parteneriatul CDR-PD, în anii când Emil Constantinescu a fost înfrânt de colegii lui Dan Voiculescu de la Securitate.

Revolutie in USL Timis. Generalul Cojocari isi pune ochiul in ghips

Primarul Nicolae Robu nu mai are răbdare și provoacă, cel mai probabil, spargerea USL în Timiș. Să ceri demisia viceprimarului Stoia, omul fraților Cristescu, sponsorul unor importante hălci din PSD, ce altceva poate provoca decât un mare divorț? E genul de decizie care mulțumește ambele părți și ia niște pietre de pe suflet, mai ales că se apropie un nou termen în procesul de la Înalta Curte de Casație dintre Agenția Națională de Integritate și primarul Timișoarei, liberalul Nicolae Robu.

Top