Arhiva pentru eticheta: pdl timis

Doi „Dani” la sefia PDL Timis: Dan Popa, presedinte, Danut Groza, secretar general

Doi „Dani” la sefia PDL Timis: Dan Popa, presedinte, Danut Groza, secretar general

La aproape o lună de la decizia lui Constantin Ostaficiuc de a părăsi șefia PDL Timiș, scaunul de președinte al filialei a fost ocupat, oficial, de joi, de Dan Popa. Filiala are și un secretar nou, în persoana primarului din Sânnicolau Mare, Dănuț Groza.

PDL Timis isi face curatenie in ograda: Dan Popa inca nu stie daca vrea sa fie presedinte

PDL-iștii se reunesc miercuri pentru a discuta despre modul în care vor gestiona problemele interne ale partidului. Cel mai arzător subiect este cel al președintelui interimar al filialei Timiș. Aceasta este condusă interimar de secretarul general Dan Popa, care nu e încă sigur dacă vrea să rămână la șefia PDL.

Popoviciu, propunere soc pentru sefia PDL Timis: Ghita Nastor, primarul din Gottlob

Rămasă fără președinte după demisia lui Constantin Ostaficiuc, filiala PDL Timiș își caută acum un nou lider. Deputatul Alin Popoviciu vine cu o propunere surprinzătoare: primarul comunei Gottlob, Gheorghe Nastor. Popoviciu spune că Nastor este foarte respectat și la nivel central, putând fi un președinte la fel de bun ca Ostaficiuc.

Ostaficiuc demisioneaza (iar) din fruntea PDL Timis

Constantin Ostaficiuc și-a anunțat mai mulți colaboratori că, a doua zi după alegerile europarlamentare, pe 26 mai, va demisiona din funcția de președinte al PDL Timiș. De această dată, își va duce intenția până la capăt, și-a convins Ostaficiuc apropiații. Interimar în locul lui va fi Alin Popoviciu.

Danut Groza nu pleaca dupa Elena Udrea

Modelul primarului Emil Boc, care s-a înscris în Fundația Mișcarea Populară, nu pare să aibă mare succes în Timiș. Majoritatea primarilor PDL nu au fost contactați pentru a face un astfel de pas. Oamenii lui Băsescu din teritoriu ar putea avea însă o pâine bună de mâncat cu aceștia, în condițiile în care toți edilii PDL de orașe sunt la cuțite cu președintele Constantin Ostaficiuc și nu fac parte din Biroul Permanent Județean PDL Timiș.

Ostaficiuc a demisionat pentru cateva ore de la sefia PDL Timis

Mişcările de trupe din ultimele zile la Mişcarea Populară se pare că le-au luat minţile democrat-liberalilor din Timiş. Ultima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean a PDL Timiş desfăşurată joi s-a terminat cu un scandal monstru. Constantin Ostaficiuc a anunțat că-și dă demisia, după un schimb acid de replici cu deputatul Alin Popoviciu. A doua zi n-a mai recunoscut nimic.

Fostul sofer al lui Ostaficiuc, vicepresedinte la PDL Timis

Nemulțumit de modul în care a fost obligat să susțină mai mulţi candidaţi impuşi pentru funcţiile de vicepreşedinte de primarii răzvrătiţi, Constantin Ostaficiuc nu poate spune că n-a reuşit să-şi impună oamenii în noua structură de conducere a PDL Timiş. Chiar și fostul lui șofer s-a ales vicepreședinte!

Popoviciu a dat-o la pace cu Groza inainte de alegerile din PDL Timis

Au fost amici la cataramă, apoi drumurile lor păreau să se despartă pentru totdeauna. Asta, după ce s-au certat de faţă cu zeci de colegi. Este vorba despre deputatul PDL, Alin Popoviciu, şi cel mai important primar pe care democrat-liberalii îl mai au în Timiş, Dănuţ Groza, de la Sânnicolau Mare. Acum, cei doi par să fi dau uitării neînțelegerile.

PDL-istii s-au ales: Alin Popoviciu primar, Ostaficiuc europarlamentar

Ședință mare și plină de surprize joi, la PDL Timiș. În timpul ei, deputatul Alin Popoviciu a anunțat oficial că va candida pentru fotoliul de primar al Timișoarei. Biroul Județean i-a aprobat candidatura. Popoviciu susține că aceste alegeri vor avea loc cât mai curând, sugerând că actualul primar Nicolae Robu va fi destituit.

„Adopta un palmier”, o campanie PDL care distreaza Primaria Timisoara

Ceea ce părea doar o chestiune de can-can s-a transformat în ceva serios. Deputatul Alin Popoviciu a făcut o hârtie oficială către Primăria Timişoara, prin care cere ca PDL-iștii să primească, pe semnătură, palmierii. Viceprimarul Dan Diaconu râde de se prăpădește de idee.

Deputatul Samartinean si tinerii pedelisti au facut curatenie in Calea Lipovei

Tinerii democrat-liberali și deputatul Cornel Sămărtinean au făcut curățenie, sâmbătă, pe mai multe străzi din Calea Lipovei. Acțiunea a fost organizată cu prilejul Zilei Mondiale a Curăţeniei, în urma mai multe solicitări făcute de timișoreni din zonă la cabinetul parlamentar al lui Sămărtinean.

Danut Groza garanteaza 14 voturi pentru Vasile Blaga

Chiar dacă BPJ al PD-L Timiş le-a cerut celor 141 de delegaţi cu drept de vot la Convenţia Naţională să voteze cu Vasile Blaga, foarte probabil unii „portocalii” din Timiş nu vor pune ştampila pe „Buldog”. Așa a fost și în 2011, când trădătorii n-au fost nici măcar muștruluiți.

Ostaficiuc si-a cedat scaunul de presedinte al PDL Timis

Ședință cu scântei la ultima întrunire a Biroului Județean al PDL Timiș. Vremurile când Constantin Ostaficiuc, zis „Brandul”, conducea filiala fără ca nimeni să nu scoată nici cel mai mic zgomot au cam apus. Degringolada tot mai mare din filială a condus și la tot mai multe critici din interior împotriva „Brandului”.

Top