Arhiva pentru eticheta: indemnizatii

Indemnizatii de top pentru ATOP! Sinecuri duble fata de mandatul trecut

Indemnizatii de top pentru ATOP! Sinecuri duble fata de mandatul trecut

Ce trebuie să faci ca să primești o sinecură de 800 de lei pe lună și să nu faci mare lucru? Simplu: să fii membru în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) Timiș! Indemnizația ar fi putut fi chiar dublă, dacă un amendament al consilierului ALDE Nistor Geană ar fi trecut. Bun samaritean, acesta s-a gândit probabil la bunăstarea membrilor ATOP!

Doar revolutionarii din opt orase vor primi indemnizatii! Printre ele, Timisoara si Lugoj

Indemnizaţiile pentru revoluţionari vor fi acordate doar persoanelor care au ieșit în stradă în Bucureşti, Timişoara, Caransebeş, Sibiu, Cugir, Lugoj, Târgu-Mureş şi Cluj–Napoca. Asta a decis, marți, guvernul, care a adoptat o hotărâre în acest sens. Revoluționarii din alte orase trebuie să prezinte documente emise de Parchet sau să conteste procedura.

Se platesc indemnizatiile de la alegeri

Primăria Timişoara plătește, în aceste zile, indemnizaţiile acordate personalului cu atribuţii privind desfăşurarea alegerilor europarlamentare, precum şi pentru alegerile pentru Camera Deputaţilor din Colegiul uninominal nr. 3, care au avut loc în data de 25 mai 2014. Plățile se fac la Casa de Cultură, sala Lira, str. Miron Costin nr. 2, miercuri și joi, 4

580 lei/luna pentru un membru in CA al RATT, Colterm se face ca ploua

Indemnizațiile membrilor consiliilor de administrație ale societăților și regiilor din subordinea Primăriei Timișoara sunt un secret foarte bine păstrat. După o lună și jumătate de la solicitarea acestor date, am reușit să aflăm că nu se dau bani nici la filarmonică, nici la teatrul german! Nici vorbă însă de indemnizații la Colterm sau SDM.

Top