Arhiva pentru eticheta: presedinte executiv

Calin Dobra vrea să fie presedinte executiv la PSD Timis

Calin Dobra vrea să fie presedinte executiv la PSD Timis

Călin Dobra, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, s-a hotărât. El vizează funcția de președinte executiv al PSD Timiș, așa că s-a înscris în competiția internă. Dobra spune că se bucură de susținerea colegilor de partid.

Grindeanu promite ca PSD Timis va avea formula completa de conducere la inceput de octombrie

După trei luni în care PSD Timiș a funcționat fără președinte executiv, vicepreședinți și secretar, liderul social-democraților, Sorin Grindeanu, are o idee mai clară despre când vor fi ocupate aceste funcții. Deputatul susține că, până în jurul datei de 5 octombrie, PSD Timiș va avea, în sfârșit, conducere completă.

PSD Timis nu se grabeste sa aiba presedinte executiv, secretar general si vicepresedinti

La aproape o lună de când au fost aleși președintele și consiliul județean al PSD Timiș, filiala nu are încă președinte executiv, secretar și vicepreședinți. Statutul nu prevede un termen clar până la care pot fi aleși aceștia, astfel că liderul Sorin Grindeanu nu pare să se grăbească. Asta, deși anunțase că totul se va finaliza în 30 de zile.

alfred simonis psd timis

Simonis se mai gandeste daca vrea sa se lupte cu Gheorghe Ciobanu

Săbiile stau încă în teacă la PSD Timiș, organizație care, deocamdată, are doar președinte și consiliu județean. Oficial nu există o listă a candidaților la funcțiile de președinte executiv, secretar general și vicepreședinți. Consilierul local Alfred Simonis recunoaște că ar putea viza una dintre ele.

Ghita Ciobanu, unic pretendent la scaunul de presedinte executiv al PSD Timis

Deputatul Gheorghe Ciobanu va candida de unul singur pentru funcția de președinte executiv al PSD Timiș, cea care mai era pusă la bătaie după ce președinția filialei era antamată de Sorin Grindeanu. Se pare că, și de această dată, acest lucru s-a stabilit la București, pentru a nu fi create convulsii la alegeri.

Surpriza in PSD Timis: Alfred Simonis vrea sa-i ia fata lui Ghita Ciobanu

Revolta surdă din PSD Timiș împotriva lui Gheorghe Ciobanu începe pe zi ce trece să fie tot mai puternică. Vechii PSD-iști nu agreează sub nicio formă ideea ca Ghiță „Vamă” Ciobanu să ajungă al doilea om în filială, pe poziția de președinte executiv. Singurul care a anunțat și public că-și dorește această funcție este chiar Ciobanu. Lucrurile nu sunt însă atât de simple precum par.

Revolta surda in PSD pe motiv de Ghita „Vama” Ciobanu

Dacă Sorin Grindeanu nu pare să aibă probleme în a fi ales președinte al PSD Timiș la alegerile care vor avea loc în primăvara acestui an, nu aceeași situație există și în cursa pentru funcția de președinte executiv al partidului. Momentan, acest post nu este ocupat nici măcar cu titlu de interimat.

Matei Suciu, convins ca-l bate pe Sorin Grindeanu la alegerile din PSD Timis

Senatorul Matei Suciu şi-a depus oficial candidatura pentru funcţia de preşedinte executiv în PSD Timiş. El îl va avea ca adversar pe deputatul Sorin Grindeanu, care părea să nu aibă concurență. Matei Suciu l-a învins, surprinzător, pe Vasile Blaga la alegerile parlamentare din 2012 și e convins că va repeta performanța și în propriul partid.

Top