Arhiva pentru eticheta: marinel pasca

PMP Timis se lauda ca a luat 40 de liberali de la Recas, Popoviciu le doreste succes cu un candidat de 8%

PMP Timis se lauda ca a luat 40 de liberali de la Recas, Popoviciu le doreste succes cu un candidat de 8%

PMP Timiș anunță că a luat 40 de liberali de la Recaș, în frunte cu Marinel Pașca, fost primar și președinte al organizației, care dă vina pe Nicolae Robu și Alin Popoviciu. Acesta din urmă nu crede că în Recaș mai erau 40 de membri la PNL și spune că oricum Pașca nu mai era președinte de două săptămâni. Popoviciu are și o urare pentru „populari”.

Scandal monstru la Recas: consilier local PDL, batut cu parul de doi colegi din primarie

Fostul primar din Recaș, Marinel Pașca, a avut parte de o sâmbătă de coșmar. Actualul consilier local PDL a fost bătut de doi colegi din primărie, care nu s-au oprit până când nu i-au rupt mâna și nu l-au văzut plin de sânge. Pașca a fost dus la dispensarul din Recaș pentru a fi îngrijit.

Marinel Pasca: „PD-L nu-mi ofera nici macar materiale pentru campania electorala”

La București, lucrurile s-au stabilit de mult timp: Ilie Sârbu și Vasile Blaga trebuie să fie senatori de Timiș. Cum nu pot să candideze singuri, PDL, respectiv PSD le-a găsit niște sparring partneri. Sacrificați de partidele lor, sunt oamenii care acceptă cu zâmbetul pe buze să piardă ei pentru ca șefii lor să câștige. Sunt loserii de serviciu ai PSD și PDL. Astăzi, Marinel Pașca.

Top