Arhiva pentru eticheta: marius raica

Medicina si-a ales rectorul: Raica ramane in functie inca patru ani

Medicina si-a ales rectorul: Raica ramane in functie inca patru ani

Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara și-a ales, luni, noul rector. Aproape 700 de cadre didactice și studenți au fost așteptați la vot. În următorii patru ani, instituția va fi condusă de Marius Raica, cel care a ocupat funcția și până în prezent.

Masuri anti-spaga la Medicina, dupa scandalul „Ghiocel”

Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” vrea să scape de imaginea negativă pe care o are, din cauza scandalurilor în care a fost implicată. Ultimul dintre acestea, în care un conferențiar a fost scos din examen, pentru că lua șpagă de la studenți, a fost picătura care a umplut paharul pentru rectorul Marius Raica.

Rector bogat, rector „sarac”, la universitatile din Timisoara

Conduc mii de oameni și sunt suficient de bogați ca să nu aibă grija zilei de mâine. Este vorba de rectorii a trei universități de stat din Timișoara. Cel mai bogat e cel de la Politehnică, iar cel mai „sărac” e medicinistul. Cel mai tânăr rector din România, cel de la UVT, are „numai” trei locuințe.

Audit la UMF, „Tuchi” Dragulescu in pericol

Marius Raica, rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş”, a cerut un audit general la instituţia de învăţământ superior pe care o conduce din martie. Paradoxal, în timpul alegerilor de la UMF, histologul era acuzat că este omul lui Drăgulescu şi nu va avea niciodată curajul să comande un astfel de control.

Surprize-surprize la UMF: Dragulescu, refuzat de Raica!

Ştefan Drăgulescu, fostul rector al Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș”, nu vrea să-și lase „ploile” nerezolvate. Surse din UMF spun că ar fi încercat, fără succes, să-i impună noului rector anumite persoane pe anumite funcții. Deputatul PD-L rămâne totuși director medical la Institutul de Cardiologie, deși are 69 de ani.

Lovitura de teatru la UMF: Marius Raica este noul rector!

Marius Raica a câștigat turul al doilea al alegerilor pentru funcția de rector al Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara. Fostul prorector a adunat cu 18 voturi mai mult decât Dorel Săndesc, șeful Clinicii ATI a Spitalului Județean și câștigător, la un vot, al primului tur de scrutin. Pe liste au fost

E oficial: Dragulescu e de partea lui Sandesc, contra unui colegiu de deputat / FOTO

Fierbe UMF-ul chiar în ziua turului II al alegerilor pentru un nou rector. Aceasta după ce s-a aflat de întâlnirea de mare taină care a avut loc marți seara, chiar înainte de alegeri, la care au participat trei oameni: rectorul în funcție, Ștefan Drăgulescu, și cei doi candidați, Dorel Săndesc și Marius Raica.

Top