Arhiva pentru eticheta: masini de epoca

Mașini de epocă, expuse la Timișoara, la sfârșitul săptămânii

Mașini de epocă, expuse la Timișoara, la sfârșitul săptămânii

Nu mai puțin de 20 de mașini de epocă din Serbia și România vor veni în Timișoara. Orașul de pe Bega este ultima destinație a Raliului Serbia – România, care aduce laolaltă cele 20 de „bijuterii” pe patru roți. După cinci zile în care au mers prin Curtea de Argeș, Transfăgărășan și Sibiu, 20 de

Caravana automobilistică, în parcarea CJ Timiș

Mașini românești și poloneze, clasice, în parcare la Consiliul Județean Timiș / FOTO

Parcarea Consiliului Județean Timiș a fost plină de mașini în această dimineață. Cele 20 de autoturismele de epocă, românești și poloneze, fac parte din caravana automobilistică „Go România!”. Mașinile s-au aflat în parcarea Consiliului Județean Timiș până la ora 12.00. Sunt mașini românești șiu poloneze, Dacia, Fiat Polski, Warszawa, Sirena, Oltcit și Aro. Mașinile se

Retroparada Primăverii, în Piața Unirii

Zeci de mașini de epocă, expuse în Piața Unirii / FOTO

Piața Unirii din Timișoara are, în acest weekend, parfum de… epocă. Bijuteriile pe patru roți au fost scoase în văzul tuturor curioșilor, la Retroparada Primăverii. În ciuda vremii care a trecut peste ele, mașinile de epocă arată ca scoase din cutie, și îi aștepta pe timișorenii ce vor să descopere secretele vehiculelor care au fost

Retroparada masinilor de epoca de la Timisoara are acum si carte / FOTO

„Bătrânele doamne” pe două roți s-au lăsat din nou admirate și fotografiate din toate unghiurile, în Piața Victoriei. De această dată, la Retroparadă a fost lansat și un volum cu poveste, care poartă semnătura unui timișorean îndrăgostit până peste poate de mașinile de epocă.

retroparada

Batranele doamne ies din nou la parada! Zeci de masini de epoca vor putea fi admirate la Timisoara

Dacă e primăvară, trebuie să fie retroparada mașinilor istorice! Se întâmplă din nou la Timișoara, pe 22 aprilie, când pe platoul din fata Operei Române se vor aduna câteva zeci de vehicule cu poveste. Cu această ocazie va fi lansată și o carte specială.

Superparcare in Piata Victoriei: zeci de bijuterii pe roti la Retroparada Toamnei / FOTO

Cele mai frumoase mașini de epocă din vestul României, dar și din Serbia sau Croația au poposit, sâmbătă, în Piața Victoriei. A fost mare înghesuială, s-au făcut mii de fotografii, s-au schimbat impresii. Cea mai veche bijuterie pe roți: un Ford A din 1928. Cea mai pozată: un Excalibur Phaeton din 1981.

Eleganta cu poveste: Retroparada Primaverii a umplut Piata Victoriei / FOTO

Cum ar fi să visezi la o mașină și proprietarul să nu vrea să ți-o vândă? Apoi, după mulți ani, să devină a ta, deși își luaseși gândul? Așa începe, de multe ori povestea oricărui colecționar de mașini de epocă. Câteva zeci de „bătrâne doamne” pe roți au fost atracția zilei de sâmbătă la Timișoara.

Masinile de epoca au poposit in centrul Timisoarei, la Retroparada / FOTO

„Retroparada Toamnei”, devenită deja tradiție pentru locuitorii orașului de pe Bega, a reunit în centrul Timișoarei câteva zeci de bijuterii pe patru roți. Mașinile de epocă au fost expuse în Piața Victoriei, unde au fost admirate de sute de curioși. De aici, vehiculele au plecat în parada pe bulevardele urbei.

Retroparada Primaverii ajunge in acest an pana la Sannicolau Mare

Nicio primăvară fără Retroparadă! Timișorenii, dar nu numai ei, se vor putea bucura, din nou, de bijuteriile pe roți ale colecționarilor de mașini de epocă. În premieră, parada va pleca de la Timișoara spre Sânnicolau Mare, unde vor ajunge mai multe vehicule istorice din Ungaria.

Top