Arhiva pentru eticheta: modificari

Se modifică circulația mai multor mijloace de transport în comun

Se modifică circulația mai multor mijloace de transport în comun

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) anunță introducerea unor modificări în programele de circulație actuale ale mijloacelor de transport. Acestea au fost adoptate ca urmare a adresei A.D.I. – Societatea Metropolitană de Transport Timișoara cu nr. 5029 din 13.11.2023. Iată care vor fi acestea: – suspendarea prestării serviciului de transport public pe liniile de tramvai

autobuz

Modificări în graficul şi traseele unor mijloace de transport în comun

Datorită unor evenimente care vor avea loc în această săptămână, în perioada 31 august – 3 septembrie vor interveni unele modificări în graficul și traseele unor mijloace de transport din Timişoara. Modificările sunt următoarele: – în data de 31.08.2023, ca urmare a solicitării Primăriei Remetea Mare, programul de transport al liniei M27, Timișoara – Remetea

Modificări ale traseelor mijloacelor de transport în comun, din cauza unor lucrări

În perioada 29.04-01.05.2023, Piaţa V. Economu se va închide pentru lucrări de asfaltare ce se vor desfăşura în două etape, după cum urmează: Etapa I: în zilele de 29 şi 30.04.2023, se va închide circulaţia pe jumatătea intersecţiei – partea dinspre bulevardul Simion Bărnuţiu. În aceste condiţii, vor circula deviat mijloacele de transport de pe

Tramvai

Modificări ale traseelor pe liniile 1 şi 2 de tramvai, din cauza unor lucrări pe Andrei Şaguna şi Calea Dorobanţilor

În seara de 11 august şi noaptea care urmează, între orele 21.00 şi 04.00, se vor desfăşura lucrări la covorul asfaltic pe strazile Andrei Şaguna şi Calea Dorobanţilor. În aceste condiţii, atât linia de tramvai 1, cât şi linia de tramvai 2 vor avea traseul dus-întors pe ruta: Piaţa Traian – strada Dacilor – Piaţa

Alina Gorghiu

Gorghiu: PSD si-a inghitit limba despre raportul GRECO. PNL va cere sesizarea Comisiei de la Venetia

PNL va cere sesizarea Comisiei de la Veneţia asupra modificărilor propuse de PSD-ALDE la codurile din justiţie. Asta susține senatorul PNL de Timiș, Alina Gorghiu, conform căreia modificările propuse de nu se știe cine din PSD-ALDE nu sunt decât „presiuni și impulsuri politice”.

Initiativa Romania, raport pe Justitie, trimis catre europarlamentari si Comisia Europeana

Mișcarea civică Inițiativa România a trimis europarlamentarilor și Comisiei Europene un raport privind evenimentele din ultimul an din România, cu principalele modificări la legile justiției și codurile penale. Totul, în contextul în care, pe 7 februarie, Parlamentul European va discuta amenințările la adresa statului de drept din România.

Schimbari pe santierul spitalului de copii. Ministrul Sanatatii: Pot face orice imbunatatiri

Până în noiembrie ar trebuit cheltuite toate cele 7 milioane de lei alocate de Ministerul Sănătății pentru șantierul de la spitalul de copii. Între timp, proiectul ar putea suferi unele modificări. Noul corp de clădire va fi dat în funcțiune anul viitor.

La Timisoara, unele impozite scad, altele dispar, iar taxa pe paragina are regim separat

E oficial: unele taxe și impozite vor scădea, anul viitor, la Timișoara. Nu trebuie decât să fie de acord și consilierii locali, care vor avea pe ordinea de zi a următorului plen proiectul care stabilește sumele pe care le trebuie să le plătească timișorenii către bugetele locale. Taxa pe paragină va fi reglementată separat.

Amenzi de pana la 2.500 de lei plus confiscarea marfii, pentru precupetii din pietele volante

Cu trei piețe volante care funcționează deja în Timișoara, dar și cu multe voci care susțin că ar fi nevoie de un comerț civilizat, nu de tarabe pe străzi, administrația locală vrea să facă ordine. Noile reguli cărora trebuie să se supună vânzătorii de legume și fructe prevăd și sancțiuni usturătoare.

Codul fiscal si Codul de procedură fiscala pe intelesul tuturor! CCIAT pregateste un nou seminar

Modificările din Codul Fiscal și din Codul de procedură fiscală au dat bătăi de cap multor patroni de societăți comerciale. Pentru a le veni în ajutor, CCIAT și Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara au pregătit un seminar în cadrul căruia toate nelămuririle vor putea să primească răspunsuri din partea specialiștilor.

Unii timisoreni trebuie sa isi schimbe buletinele dintr-o… nuanta

Strada Pavel Chinezu rămâne cu numele intact, dar denumirile altor 54 de străzi vor suferi modificări de câteva litere. În viitor, și altele ar putea avea nevoie de „ajustări” similare, dar primăria va suporta costurile schimbării actelor de identitate. Oricum, Nicolae Robu susține că e doar o chestiune de nuanță.

Top