Arhiva pentru eticheta: montare

Uite barza! Câteva zeci de suporturi pentru protejarea cuiburilor, instalate în Timiș și Caraș-Severin

Uite barza! Câteva zeci de suporturi pentru protejarea cuiburilor, instalate în Timiș și Caraș-Severin

Aproape 40 de suporturi pentru protejarea cuiburilor de barză vor fi instalate de Enel în județele Timiș și Caraș-Severin. Barza albă foloseşte ca suport pentru cuib stâlpii, iar electrocutarea este una dintre ameninţările ce afectează această specie.

Podul de la Popa Sapca va fi montat in 4 zile / FOTO + VIDEO

Pe șantierul de la Popa Șapcă se fac ultimele pregătiri pentru montarea podului și construirea propriu-zisă a noului pasaj. Urmează, în 21 august, închiderea totală a traficului feroviar, pentru ca lucrările de montaj să se desfășoare fără probleme. Ele ar trebui finalizate în patru zile.

Pe strada Alba Iulia au aparut primele umbrele colorate!

Pe strada Alba Iulia a început, marți dimineață, montarea umbrelelor care vor colora, în următoarea perioadă, centrul Timișoarei. „Acoperișul” va fi finalizat, cel mai probabil, miercuri și, dacă vreți să dați o mână de ajutor, sunteți așteptați să faceți acest lucru de la ora 14. În total, vor fi 700 de umbrele!

Haideti „cu.podu”, incepe montarea!

Cum amenajarea podului de pet-uri este pe ultima sută de metri, în următoarele zile este nevoie de mobilizare maximă. Toți cei care vor să dea o mână de ajutor sunt așteptați, vineri, la piscina de lângă „La Căpițe”, Toți cei care vor să dea o mână de ajutor sunt așteptați, vineri, la piscina de lângă „La Căpițe”, unde va începe operațiunea de mutare a gabioanelor. Montarea podului ar trebui să fie gata sâmbătă seară, iar inagurarea oficială ar putea avea loc luni seara.

Top