Arhiva pentru eticheta: contoare

Mare grija sa nu va inghete tevile de apa! Sfaturi de la Aquatim

Mare grija sa nu va inghete tevile de apa! Sfaturi de la Aquatim

Urmează zile extrem de friguroase, așa că este obligatoriu să vă protejați de îngheț instalațiile de apă. Cei de la Aquatim au câteva sfaturi pentru consumatori, astfel încât aceștia să nu aibă parte de cheltuieli suplimentare.

colterm

Se citesc contoarele de caldura si apa calda

Colterm anunță toți clienții, persoane fizice și juridice, că în perioada 19-26 februarie vor fi citite contoarele de energie termică și apă caldă, pentru luna curentă. „Citirile se vor realiza inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. Pentru o mai bună informare, tabelul cu planificarea zilelor de citire a contoarelor, aferente punctelor și centralelor termice

Primaria cumpara contoare, Colterm primeste opt milioane pentru plata datoriilor

Primarul Nicolae Robu vrea să cumpere contoare pentru ca timișorenii racordați la Colterm să plătească exact cât consumă. Nu se știe cât ar costa în total acesta, dar banii ar urma să vină de la bugetul local. Tot de la bugetul local, Colterm va primi opt milioane de lei, pentru plata datoriilor către Petrom. Asta, dacă propunerea trece în ședința CL.

Citiri de regularizare la E.ON

E.ON desfășoară, în perioada 26-31 mai, o campanie de actualizare a indexului contoarelor de gaz ale clienților săi. Ca urmare a acestei campanii, toate facturile din luna iunie vor conţine o componentă de regularizare a consumului de gaze naturale.

Aquatim recicleaza apometrele

Apometrele din Timişoara care au fost înlocuite cu unele mai „deştepte” pleacă în regiune, să contorizeze alţi consumatori. După ce a devenit operator regional, societatea de apă şi canal Aquatim duce bunele practici mai departe. Timişoara a fost primul oraş din România contorizat 100%.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com