Arhiva pentru eticheta: ordinea de zi

La CL se impune modificarea regulamentului

La CL se impune modificarea regulamentului

Consilierii locali au avut pe ordinea de zi a ședinței de marți nu mai puțin de 22 de proiecte suplimentare. Acestea se adaugă celor 31 anunțate deja. PSD și PDL au ajuns la o concluzie comună: așa nu se mai poate și trebuie modificat regulamentul de funcționare.

curtea de conturi

Robu mareste la sase milioane de lei bugetul lui ACS Poli

Nicolae Robu a introdus, în ultimul moment, pe ordinea de zi a şedinţei de consiliu local de vineri un proiect de hotărâre care prevede majoarera bugetului pentru ACS Poli. Primarul a suplimentat ordinea de zi cu nu mai puţin de 22 de proiecte. Titu Bojin declara, joi, că social-democrații nu mai acceptă să le fie băgate pe gât proiecte „extra”.

Banii pentru Poli mai asteapta, fiindca Timisoara n-are inca buget

Primarul Nicolae Robu a retras de pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a CL proiectele referitoare la banii pentru fotbal, baschet, handbal și rugby, precum și pe cel privind asocierea cu Politehnica, pentru sala polivalentă. Acestea vor fi votate săptămâna viitoare, în aceeași ședință în care va fi aprobat bugetul. Edilul și-a dat seama că legea nu-i permite să facă alocări bugetare înainte de… a avea buget!

Top