Arhiva pentru eticheta: dan bara

Dezvaluiri din scandalul ALDE Timis: dupa Ehegartner, se pregateste de demisie jumatate din organizatie!

Dezvaluiri din scandalul ALDE Timis: dupa Ehegartner, se pregateste de demisie jumatate din organizatie!

Partid mic, scandal mare: conflictul din ALDE Timiș a dus la plecarea lui Petru Ehegartner de la conducerea filialei Timiș. Candidatura acestuia la Primăria Timișoara nu a fost acceptată la nivel central, fiind favorizat universitarul Ilare Bordeașu, care vrea să fie primar, deși n-a reușit să câștige funcția de rector al UPT!

Senatorul Ehegartner, ministru al Energiei intr-un ipotetic Guvern Tariceanu

Senatorul Petru Ehegartner, președinte al PLR Timiș, este mare favorit pentru a prelua portofolul de ministru al Energiei în cazul în care Victor Ponta va ajunge președinte. Mai mult, PLR Timiș va primi patru funcții de șefi de deconcentrate în județ, fiind cunoscute deja două nume pentru acestea: Dan Bara și Ionel Patrichi.

Patrichi si Bara pot sa mearga la congresul lui Tariceanu, dar nu are rost sa se intoarca in PNL

Senatorul Petru Ehegartner nu este singurul liberal care va părăsi PNL Timiș. El este singurul care a anunțat oficial acest lucru, însă Ionel Patrichi, vicepreședinte al filialei, și Dan Bara dau semne că vor să se alăture partidului fostului premier Tăriceanu. Nicolae Robu are un mesaj pentru cei doi.

Ba, da’ eu cu cine votez? (I)

Iată că a început și campania! O lună de distracție asigurată. Chiar dacă mai am găleți de acum patru ani, încă vreo trei-patru nu mi-ar strica. Că nu se știe ce vremuri de cacao vin! Și să am unde să-l depozitez. Eu atâta sper: că domnii candidați n-o să țină cont de legea aia cu cadouri de maximum zece lei, că n-am rezolvat nimic.

Top