Arhiva pentru eticheta: politician

Je suis Titu

Când dau să intre cu timiditate în politică, mai toți „aspiranții” se explică: „Vreau să fac ceva pentru poporul meu. Intru în politică pentru a schimba ceva din felul de a guverna în țara asta. Vin cu un suflu tânăr. România merită să fie condusă de oameni competenți și morali”.

Timisoara a pierdut un muzician talentat, dar a castigat un politician… modest

Suflet sensibil, primarul Nicolae Robu și-a postat pe Facebook, taman din Ibiza, o creație muzicală. Pe bune, fără niciun fel de ironie, melodia nu e rea, iar dacă o compari cu toate tâmpeniile pe care le auzi la radiourile comerciale, e chiar bună. Mai trebuie lucrat ceva pe piesă, are pasaje în care aceeași măsură se repetă la infinit – poate tribut plătit muzicii house și rave din cluburile ale cărui fan este – dar în rest e OK.

Si minciuna-i vorba de politician

Când a preluat puterea locală împreună cu primarul Nicolae Robu, președintele CJT Titu Bojin a spus o vorbă mare, că nu-l durea gura. Meritocrația. Ca niciodată, ea, meritocrația, trebuia să stea la baza ocupării posturilor în aparatul de stat, de când PSD și PNL au venit să facă curățenie în țara asta „poluată” de PDL. Mecanicul de întreținere, paznicul, femeia de serviciu, inspectorul și directorul în instituțiile deconcentrate ale statului ar fi trebuit să fie mari meșteri în ceea ce făceau ei toată ziua la slujbă.

Top