Arhiva pentru eticheta: politizare

Raoul Trifan

Senatorul Raoul Trifan despre plaga politizării excesive din domeniul IT: „Singura soluție este decuplarea intereselor partinice de partea tehnică”

Senatorul Raoul Trifan despre plaga politizării excesive din domeniul IT: „Singura soluție este decuplarea intereselor partinice de partea tehnică”

Într-o analiză privind industria IT, senatorul USR de Timiş, Raoul Trifan, afirmă că dezvoltarea acesteia este împiedicată de politizarea excesivă a instituţiilor din domeniu. El a dat mai multe exemple în acest sens, pornind chiar de la ministrul care se ocupă de digitalizare, un tânăr care “are tot atâta legătură cu domeniul pe care-l gestionează

Alina Gorghiu

Guvernul ascunde INS, ca sa nu mai anunte ca nu e totul roz. Gorghiu (PNL): Este un mare abuz

Dovezile că salariile au scăzut sau că inflația a ajuns la un nivel nemaivăzut de 5 ani vor deveni istorie. Institutul Național de Statistică va avea nevoie de acordul premierului pentru a face publice orice fel de date și e greu de crezut că informații care contrazic declarațiile sforăitoare vor mai apărea în spațiul public. E o politizare fără precent, crede senatorul PNL Alina Gorghiu.

Cazul DRDP Timisoara: Robu vorbeste de funie in casa spanzuratului

Ceea ce era de așteptat începe să se întâmple. Încet-încet, în urma ruperii USL, șefii de instituții deconcentrate numiți de liberali în funcții sunt schimbați de PSD-iști, Aici ar fi o observație. PSD strigă în stânga și dreapta că „USL trăiește” și că se va reface după alegerile europarlamentare, atunci când se așteaptă și demisia lui Crin Antonescu din funcția de președinte al PNL.

Sabotat de sonorizare, Basescu a admis, la Timisoara, ca politica dauneaza grav realitatii

Înghesuială în sală și pe holuri, sonorizare cu probleme și PDL-iști care au încălcat „consemnul” partidului și au venit să-l vadă pe președintele Traian Băsescu, la un eveniment organizat la Timișoara de Partidul Mișcarea Populară. Aceasta a fost atmosfera de duminică dimineață de la Casa „Adam Muller Guttenbrunn”, de unde n-au lipsit aplaudacii.

Top