Arhiva pentru eticheta: stat

Editorial de Eugen Sasu

România, țara lui jumătate din minimum de bun simț

România, țara lui jumătate din minimum de bun simț

Când auzim la știri că cutare cetățean a fost condamnat la închisoare pentru că a fost găsit vinovat de o instanță, să știți că în cele mai multe cazuri este o minciună. El nu este condamnat la închisoare în sensul înțeles de noi, ci el este doar moral considerat pușcăriaș și doar o recidivă l-ar

În luna aprilie, au fost scoase pe piaţă peste 3.000 de locuri de muncă la stat. Timişul pe locul IV la acest capitol

Angajatorii de la stat au fost activi și în aprilie, luna dinaintea blocării angajărilor din aparatul public, arată eJobs.ro, cea mai mare platformă de recrutare din România. În a patra lună a anului au fost scoase în piață 3.000 de joburi noi la stat. Cu peste 100 de posturi, judeţul Timiş s-a clasat pe locul

Cum a ajuns Nicolae robul bugetarilor

Dragi copii, când vă întreabă vreun uncheș ce vreți să vă faceți voi când creșteți mari, iar voi vreți să stați liniștiți, cu ziua fixă de leafă, fără prea multe griji, dar și fără prea mulți bani, nu stresați că vă dă șeful afară când se instalează lenea aia de 45 de ani, atunci spuneți că angajat la stat vreți să deveniți când ajungeți mari.

Portie dubla, bre! Cum creeaza statul noi locuri de munca

Înainte de a candida la Primăria Timișoara, uselistul Nicolae Robu făcuse o pasiune din datul afară al lui Johnny Cojocari, că venea parcă din altă eră preistorică, că aducea împreună cu Aura Junie, Chiș Culiță și alții vechiul sistem administrativ Ciuhandu, contestat de cei care doreau să revoluționeze modul de a gestiona orașul.

Georgica Cornu, „regele” insolventelor si contractelor cu statul

Unul dintre cei mai bogați oameni din Banat, Georgică Cornu, a căzut, la fel ca alți mulți afaceriști din Timișoara, în plasa procurorilor, pe motiv de bișniță cu țiganii de Strehaia. Rețeta e deja clasică și a fost experimentată de mulți. Un exemplu la întâmplare, cunoscuta farmacistă Rodica Vlad. Așadar, se facturează materiale de construcții, care cică ar fi achiziționate de la țigani. Se fac chiar și foi de transport pentru aceste materiale.

Dupa noua luni de functie la stat, Ionuț Nasleu si-a „tras” BMW

Performanțele manageriale ale unor lideri USL, chiar într-o perioadă de mare criză, sunt demne de remarcat. Să-l luăm ca exemplu pe Ionuț Nasleu, fost mare PRM-ist, azi liberal iscusit. În urmă cu vreo nouă luni, el a fost instalat vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP). Ce abilități profesionale l-au recomandat pentru această funcție e mai greu de spus.

Top