Arhiva pentru eticheta: contracandidat

Grindeanu inca il cauta pe Popoviciu: Liberalii il ascund sub o noua sigla

Grindeanu inca il cauta pe Popoviciu: Liberalii il ascund sub o noua sigla

Social-democrații spun, în continuare, că Alin Popoviciu e o „fantomă” a campaniei electorale. Acesta nu apare pe niciun fel de pliante sau afișe, iar PSD-iștii au găsit și explicația: liberalilor le e rușine de candidatul pe care vor să-l facă șef la CJ Timiș.

Matei Suciu, convins ca-l bate pe Sorin Grindeanu la alegerile din PSD Timis

Senatorul Matei Suciu şi-a depus oficial candidatura pentru funcţia de preşedinte executiv în PSD Timiş. El îl va avea ca adversar pe deputatul Sorin Grindeanu, care părea să nu aibă concurență. Matei Suciu l-a învins, surprinzător, pe Vasile Blaga la alegerile parlamentare din 2012 și e convins că va repeta performanța și în propriul partid.

Bojin: „As putea fi contracandidatul domnului Robu”

Titu Bojin preşedintele PSD Timiş, aruncă bomba: ar putea să nu mai candideze pentru un nou mandat la CJT. Ba mai mult, ar putea fi chiar contracandidatul liberalului Nicolae Robu la Primăria Timişoarei! Liderul PSD afirmă că nu i-a trădat pe primarii PD-L care vor acum să intre în rândul social-democraţilor. El dezminte toată povestea unei aşa-zise liste a trădătorilor care a ajuns prin el la Constantin Ostaficiuc.

Top