Arhiva pentru eticheta: revolta

PNL Timiş pe un butoi de pulbere. Între revoltă şi resemnare

PNL Timiş pe un butoi de pulbere. Între revoltă şi resemnare

Primarii PNL din Timiş sunt revoltaţi vizavi de posibilitatea ca preşedinţia Consiliului Judeţean să fie cedată PSD-ului. Ei s-au întâlnit astăzi pentru a discuta unele acţiuni vizavi de „mutarea” care se negociază la Bucureşti, dar nu s-a ajuns la vreo soluţie fermă. Dincolo de revoltă, unii primari s-au arătat resemnaţi la gândul cedării Consiliului Judeţean.

Editorial de Ino Ardelean

And justice for all? Nu în România!

O ştire recentă, care n-a fost mult mediatizată şi aparent banală într-o ţară cu atâtea probleme mi-a produs un imens gust amar şi o oarecare revoltă interioară. Da, într-o ţară cangrenată de ticăloşie, corupţie, minciună, hoţie, impostură, ipocrizie, plagiate, ajungi să oboseşti să te mai revolţi, atingi o anume alienare şi e greu să te

Varianta surpriza pentru presedintia PNL Timis: Marilen Pirtea

Unul din punctele ședinței Biroului Permanent Național al PNL care se va desfășura luni va fi numirea de conduceri monocefale în cele 12 organizații județene unde mai există doi copreședinți. Printre aceste filiale se numără și cea din Timiș, condusă în prezent de Nicolae Robu și Dan Popa.

Soluția primarilor PNL: Dan Popa – presedinte la Judet, Robu – la Municipiu

Fără Nicolae Robu la conducerea PNL Timiș! Acesta este cuvântul de ordine al majorității primarilor liberali din județ. Conduși de edilul din Gottlob, Gheorghe Nastor, edilii îl vor președinte unic la organizația județeană pe Dan Popa, în timp ce lui Robu îi este lăsată doar organizația Timișoara.

Terasele de pe santierul din Cetate ar putea fi inchise! De vina e… Codul Fiscal

Revoltă printre proprietarii de localuri din zona Cetate, ale căror afaceri au fost afectate de lucrările deschise acum un an și jumătate. Oamenii spun că inspectorii primăriei i-au anunțat că, dacă vor să-și țină deschise terasele, trebuie să plătească o taxă, deși acestea funcționează în plin șantier. Primarul Nicolae Robu susține că nu există altă variantă.

Revolta surda in PSD pe motiv de Ghita „Vama” Ciobanu

Dacă Sorin Grindeanu nu pare să aibă probleme în a fi ales președinte al PSD Timiș la alegerile care vor avea loc în primăvara acestui an, nu aceeași situație există și în cursa pentru funcția de președinte executiv al partidului. Momentan, acest post nu este ocupat nici măcar cu titlu de interimat.

Daca nu Petre Tutea, merge Mihail Roller?

„Revoltă la Timișoara după ce o stradă s-a decis să fie botezată Petre Țuțea”, a titrat luni un ziar național. M-am panicat câteva momente, fiindu-mi teamă să nu mă prindă „revolta” prin oraș pe frigul ăsta. Mi-am revenit repede, știind că timișoreanul nu se mai revoltă nici măcar atunci când guvernul îl fură ca-n codru, darmite pe motiv c-o stradă va lua numele lui Petre Țuțea.

Rabufnire PSD la adresa fratilor Cristescu

Marea surpriză a alegerilor de la PSD Timișoara (culmea, Sorin Grindeanu anunța dinainte evenimente mai interesante) a fost eșecul rușinos al așa-zisului duet imobiliar format din viceprimarul Traian Stoia și consilierul local Radu Țoancă. Cei doi s-au înscris pentru câte un scaun de vicepreședinte, funcții pe care le dețineau înaintea conferinței.

Top