Arhiva pentru eticheta: raspunsuri

Cele mai dese 10 întrebări despre vaccinare ale românilor și răspunsurile autorităților

Cele mai dese 10 întrebări despre vaccinare ale românilor și răspunsurile autorităților

Comitetul Național de Coordonarea a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19 a prezentat cele mai frecvente zece întrebări despre vaccinare, dar și răspunsurile la aceste întrebări. Cum mă pregătesc pentru vaccinarea împotriva COVID-19? Odată ce aveți programarea, asigurați-vă că urmați toate instrucțiunile. Puteți completa, în avans unele documente, cum ar fi de exemplu chestionarul de triaj.

dr. Virgil Musta

Doctorul Virgil Musta despre lupta cu coronavirusul: „Războiul va fi câștigat împreună”

Doctorul Virgil Musta de la Timișoara a primit multe răspunsuri pe grupul City Doctors – Comunitate pentru sănătate (https://www.facebook.com/groups/citydoctorscommunity/) la întrebarea pusă celor care frecventează această platformă referitoare la cum vor proceda după 15 mai, când vor fi relaxate unele restricții, pentru a rămâne sănătoși, ei și cei din jurul lor. Îl știți pe doctorul

Clasa pregatitoare – intrebari si raspunsuri!

Părinții care urmează să-și înscrie copiii în clasa zero au o mulțime de întrebări care așteaptă răspunsuri, mai ales acum, când clasa pregătitoare a devenit obligatorie. Pentru ca aceștia să nu mai ceară sfaturi în stânga și-n dreapta, toate răspunsurile se vor putea găsi într-un singur loc, la conferința „Clasa pregătitoare – întrebări și răspunsuri”.

Top