Arhiva pentru eticheta: rovana plumb

rovana plumb

Rămâne cum s-a stabilit. Rovana Plumb, respinsă definitiv pentru funcţia de comisar european

Rămâne cum s-a stabilit. Rovana Plumb, respinsă definitiv pentru funcţia de comisar european

Comisa JURI a Parlamentului European şi-a reiterat luni decizia luată săptămâna trecută. Astfel, Rovana Plumb a fost declarată candidat nepotrivit pentru funcţia de comisar european. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cazul candidatului maghiar, Laszlo Trocsanyi.

maria grapini si viorica dancila

Solidaritate de clan. Maria Grapini şi europarlamentarii PSD, strânşi uniţi în jurul Rovanei Plumb

Europarlamentarii PSD anunţă că o “suţin cu fermitate”, în continuare, pe Rovana Plumb pentru funcţia de comisar european. Ei spun despre Plumb că este “un candidat serios şi bine pregătit, cu o viziune inovatoare pentru viitorul transporturilor din Uniunea Europeană”. Comisia JURI a Parlamentului European a respins cu un ultim vot extrem de clar, 20-0, candidatura Rovanei Plumb pentru funcţia de comisar european pe domeniul Transporturi.

rovana plumb

Încă o „victorie” a Guvernului Dăncilă. Rovana Plumb respinsă pentru funcţia de comisar european!

Rovana Plumb, propunerea Guvernului Dăncilă pentru funcţia de comisar european, a fost respinsă de Comisia pentru afaceri juridice a Parlamentului European. Împotriva lui Plumb au fost 15 voturi, în timp ce în favoarea ei au fost doar şase. În urma acestui vot, Plumb îşi ia adio de la funcţia de comisar european.

Mihai Ritivoiu spune că problema aerodromului Cioca va fi rezolvată

Desemnarea Rovanei Plumb la Comisia Europeană, subiect de patriotism pentru PSD Timiş

Mihai Ritivoiu, conslier judeţean din partea PSD, consideră numirea Rovanei Plumb pe postul de comisar european la Transporturi un motiv de patriotism şi o reuşită a guvernării partidului pe care îl reprezintă. De asemenea, spune că nu se mai pune problema integrităţii, iar asemenea dezbateri ar trebui făcute precum spălarea rufelor în familie. Votul dat

Aproape 500 de kilometri de conducte de alimentare cu apă în Timiș, pe fonduri europene

La Timișoara a fost semnat, în prezența ministrului Fondurilor Europene, Rovana Plumb, contractul pe fonduri europene pentru introducerea a noi rețele de apă și canalizare în 81 de localități din Timiș. Valoarea totală a proiectului este de 180 de milioane de euro.

Rovana Plumb și Eugen Teodorovici, desemnați interimari la Transporturi, respectiv Dezvoltare Regională

Premierul Viorica Dăncilă a desemnat-o luni pe Rovana Plumb, ministru al Fondurilor Europene, să preia interimatul Ministerului Transporturilor. De asemenea, ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a fost desemnat interimar la Ministerul Dezvoltării Regionale. Cele două propuneri au fost trimise președintelui Klaus Iohannis. După ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că nu-i va desemna miniștri pe

Shhaideh, Plumb si Cuc au demisionat. PSD are din nou CEx vineri

Cele 6 ore tensionate din ședința PSD care ar fi trebuit să tranșeze lupta dintre Liviu Dragnea și Mihai Tudose s-au încheiat cu victoria premierului. Ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, cel al Transporturilor, Răzvan Cuc, și ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, au demisionat din funcții în ședința CExN al PSD.

Ministrul Plumb nu simte poluarea de la Continental

Cu date din 2011, Ministerul Mediului susține că la Timișoara nu se poate vorbi de poluare cauzată de producătorul de anvelope Continental. Mai mult decât atât, mirosul degajat pe coșurile companiei a scăzut simțitor față de acum cinci ani! Rovana Plumb îi răspunde astfel deputatului Ion Răducanu, care a interpelat-o în parlament pe această temă.

Top