Arhiva pentru eticheta: muzeu

Poli 100

Cu Poli la… muzeu! O istorie romanțată a uneia dintre cele mai frumoase povești din fotbalul românesc

Cu Poli la… muzeu! O istorie romanțată a uneia dintre cele mai frumoase povești din fotbalul românesc

Muzeul Național al Banatului în parteneriat cu Asociația Suporterilor Timișoreni „Druckeria” și cu sprijinul Consiliului Județean Timiș și al Universității Politehnica Timișoara vă invită joi, 10 iunie 2021, ora 19:21, în mansarda B2 a Bastionului Maria Theresia, la deschiderea expoziției „Politehnica Centenar. O istorie romanțată a uneia dintre cele mai frumoase povești din fotbalul românesc”.

Autostrada A6

Autostrada-muzeu. Luminita de la capatul tunelurilor pentru ursi de pe A1 Lugoj – Deva nu se vede / FOTO + VIDEO

Ne lăudăm cu o măreață autostradă A1, dar o bună parte din ea, deși aproape gata, nu va putea fi folosita în viitorul apropiat. Se termină exact câmp, iar șoseaua care ar trebui s-o completeze nu va fi scoasă prea curând la licitație. Este vorba despre celebra secțiunea E, cu tuneluri pentru urși, a lotului 2 al Autostrăzii Lugoj – Deva.

In vizita prin Republica Populara Romana! S-a deschis Muzeul Consumatorului Comunist / FOTO

Plasa de rafie, peștele de sticlă de pe televizor, păpușa Arădeanca, reviste, cărți, discuri și multe alte „comori” din Epoca de Aur pot fi admirate la Muzeul Consumatorului Comunist. Este vorba despre mii de exponate care prezintă viața de odinioară a românilor. Muzeul s-a deschis sâmbătă, la Timișoara, iar o parte dintre obiectele de aici pot face gelos orice colecționar.

Consiliul Judetean Timis devine, partial, muzeu

Balconul Consiliului Judeţean Timiş, unul dintre simbolurile revoluţiei de la Timişoara, va fi transformat în muzeu. Aceeași soartă o va avea și vechea sală de ședințe, unde fostul prim-ministru Constantin Dăscălescu a încercat să-i împace pe revoluţionari. Toate au fost puse la cale cu prilejul aniversării a două decenii de la înființarea CJ Timiș.

Muzeul de sub pod

Pe malul Begăi va fi deschis, joi seară, în mod oficial, micro-muzeul Typopassage Timişoara, un muzeu al designului grafic. Acesta este prima extensie internaţională a muzeului Typopassage Viena.

Top