Arhiva pentru eticheta: scoala generala 25

Se dotează noua sală de sport de la Școala Generală 25

Se dotează noua sală de sport de la Școala Generală 25

La Școala Generală 25 din zona Girocului va fi dotată cu echipament sportiv pentru finalizarea noii săli și a noului teren de sport. Primăria a semnat contractul pentru primul lot de dotări, iar acestea urmează să fie livrate în cursul următoarei luni. Municipalitatea a început procedura de achiziție și pentru următorul lot de dotări. „La

Metoda inovatoare de studiere a limbii engleze intr-o scoala din Timisoara

Mai mulți elevi din Timișoara învață acum engleză după o metodă inovatoare, care combină matematica, științele și studiul limbii respectiv. Totul, după modelul de la Waterford Research Institute, un centru non-profit de cercetare care vrea să ofere fiecărui copil acces la educație de calitate.

Daca nu sunt ore… gasim! Fiica de PSD-ist, ajunsa director la o scoala prin care n-a calcat!

Cu sau fără ore într-o școală, la Timișoara poți ajunge director! La Școala Generală 25, unde atât directorul, cât și directorul adjunct au ajuns în funcții chiar dacă nu predau acolo! Numirea a fost făcută în „interesul învățământului”. Pentru a asigura măcar o umbră de legalitate, ISJ Timiș va face în așa fel încât cele două să aibă câteva ore aici, deși sunt titulare în altă parte. Cristina Filip, fiica fostului șef de la Rutieră Stancu Filip, actual membru PSD, a fost, până acum adjunctă la Generală 30.

Top