Arhiva pentru eticheta: halasz francisc

Cinci școli primare se închid în Timiș din 2022

Cinci școli primare se închid în Timiș din 2022

Școlile primare din localităţile Târgovişte, Lunga, Şanoviţa, Crivina şi Honorici se vor închide, anul viitor, în lipsa elevilor.   De asemenea, mai apar câteva modificări de anul viitor doar în mediul privat şi la învăţământul preşcolar. Potrivit inspectorului școlar general adjunct, Francis Halasz, 83 dintre cele 99 de primării din Timiș vor aduce modificări rețelei

Francisc Halasz, la sefia UDMR Timis pentru cel putin inca trei ani

UDMR Timiș și-a ales liderul pentru următorii trei ani. La șefia partidului a rămas Francisc Halasz, care ocupă funcția de nu mai puțin de 15 ani. Acesta a declarat că, în momentul de față, prioritatea organizației este să aibă un rezultat bun la alegerile locale din 2016. UDMR Timiș vrea să revină în CJ și CL Timișoara.

Scoala sta sa inceapa, dar nu exista manuale noi pentru clasele I si a II-a

În jur de 13.000 de copii din Timiș, care provin din familii cu o situație materială dificilă, vor primi, în acest an, rechizite gratuite. Totul, după începerea anul școlar și numai după ce vor fi verificați. În altă ordine de idei, copiii din clasele întâi și a doua nu vor avea parte de manuale noi.

Daca nu sunt ore… gasim! Fiica de PSD-ist, ajunsa director la o scoala prin care n-a calcat!

Cu sau fără ore într-o școală, la Timișoara poți ajunge director! La Școala Generală 25, unde atât directorul, cât și directorul adjunct au ajuns în funcții chiar dacă nu predau acolo! Numirea a fost făcută în „interesul învățământului”. Pentru a asigura măcar o umbră de legalitate, ISJ Timiș va face în așa fel încât cele două să aibă câteva ore aici, deși sunt titulare în altă parte. Cristina Filip, fiica fostului șef de la Rutieră Stancu Filip, actual membru PSD, a fost, până acum adjunctă la Generală 30.

UDMR Timis si-a stabilit candidatii

UDMR Timiș și-a finalizat listele cu candidați pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Liderii filialei sunt conștienți că nu au șanse să câștige niciun colegiu cu peste 50% din voturi. De asemenea, n-au nicio speranță pentru un mandat la Senat, dar speră să obțină un loc în Camera Deputaților în urma redistribuirii voturilor.

UDMR si-a stabilit candidatii

Preşedintele UDMR Timiş, Halasz Francisc, va candida la şefia Consiliului Judeţean Timiş, iar Szabo Francisc va fi candidatul la Primăria Timişoara. UDMR şi-a reînnoit joi protocolul de colaborare cu Uniunea Ucrainienilor, Uniunea Bulgarilor din Banat şi Uniunea Sârbilor, pentru alegerile locale din Timiş.

Comasarea scolilor e in aer, dupa ce alesii PNL si PSD n-au vrut sa voteze

Au fost la un pas să scape de comasare, dar consilierii locali PNL şi PSD s-au opus, astfel că reţeaua şcolară din Timişoara e încă în ceață. Şedinţa consiliului local în care ar fi trebuit să se voteze trei amendamente în privinţa comasărilor şi a noii reţele şcolare pentru 2012/2013 s-a lăsat cu circ.

Vineri expira termenul de inscriere a copiilor la gradinita

O săptămână au avut la dispoziţie părinţii, din 30 mai şi până vineri, 3 iunie, ca să îşi înscrie copiii în la grădiniţă, în grupa mică. Până acum nu au fost probleme, dar emoţiile sunt abia la început, şi asta pentru că săptămâna viitoare au loc şedinţele consiliilor de administraţie care aprobă sau resping înscrierea unui copil.

Top