Arhiva pentru eticheta: sensuri giratorii

O extindere la patru benzi pentru DJ Timișoara – Buziaș nu e fezabilă. În schimb, se fac sensuri giratorii

O extindere la patru benzi pentru DJ Timișoara – Buziaș nu e fezabilă. În schimb, se fac sensuri giratorii

Consiliul Județean Timiș a decis ca în două dintre cele mai periculoase puncte de pe șoselele din județ să amenajeze sensuri giratorii. Drumul vizat este cel pe care sunt problemele de la Giroc, tot cu sensuri giratorii, dar și cu podul peste Timiș, de la Albina, șoseaua care leagă Timișoara de Buziaș.  Noile sensuri, în

Alin Nica

Sensurile giratorii provizorii de la Giroc ridică probleme în consiliul județean

Sensurile giratorii de pe drumul județean care leagă Timișoara de Giroc au devenit principala dispută administrativă între consilierii județeni. Acestea provoacă ambuteiaje în trafic spun consilierii, Alin Nica apără proiectul și spune că acestea au fost solicitate de către locuitorii din comuna timișeană. Marin Popescu, consilier județean, spune că în noile sensuri un TIR nu

Drumul de legătură dintre Giroc și Timișoara va avea patru sensuri giratorii

Una dintre cele mai circulate șosele de acces spre Timișoara, cea dinspre comuna Giroc, va fi modernizată, prin construirea a patru noi sensuri giratorii pe Calea Timișoarei. Acestea vor oferi mai multă siguranță în trafic, spune Alexandru Proteasa, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, proprietarul drumului. De curând, Consiliul Local Giroc a aprobat asocierea cu CJ Timiș

sensuri giratorii

Fântânile din sensurile giratorii arată bine și curăță aerul. Aproape 8.000 de euro pentru 5 proiecte

Mult promisa fântână din giratoriul din Piața Bălcescu va fi desenată de o firmă din Zalău. Aceasta a câștigat cinci licitații pentru proiectele de fântâni în sensurile giratorii pe care Primăria Timișoara vrea să le facă. De ce? Pentru că e frumos și ajută la lupta contra poluării.

sensuri giratorii

Jeturi de apă și lumini în giratorii. Primăria Timișoara se pregătește să facă 5 fântâni

Cinci fântâni cu jocuri de apă și lumini, una cu un bazin cu un diametru de 40 metri, vor apărea în cinci sensuri giratorii din Timișoara. Primăria vrea să cumpere „servicii de proiectare (SF)” pentru acestea și este dispusă să plătească aproape 9.000 de euro. Una dintre fântâni va fi în Piața Bălcescu.

sensuri giratorii

Sase giratorii, sase arteziene, plus o fantana cantatoare! Asta propune in buget Primaria Timisoara

Vom avea nu doar o fântână muzicală, ci și fântâni ornamentale în mai multe sensuri giratorii din Timișoara! Toate sunt prevăzute în bugetul pe 2018, în faza de SF, iar primarul Nicolae Robu spune că sunt frumoase și fac aerul mai curat. Când vom putea admira din trafic artezienele nu se știe încă.

Mai multe semafoare, mai multe sanse ca unda verde sa functioneze! Robu explica pe Facebook

Semafoarele din sensurile giratorii au iscat deja discuții aprinse printre timișoreni, șoferii declarându-se neîncrezători în ceea ce privește eficiența lor, într-un trafic sufocant cum este cel din capitala Banatului. Primarul Nicolae Robu, susținător asiduu al proiectului de management al traficului, încearcă să convingă scepticii cu un… dialog publicat pe Facebook!

In iunie, la Timisoara vine… unda verde in trafic! Cu zeci de semafoare in sensurile giratorii / FOTO

Semafoare peste semafoare – asta îi așteaptă, în numai trei luni, pe șoferii din Timișoara. În mai multe sensuri giratorii au fost montate deja, spre mirarea participanților la trafic, patru sau cinci semafoare. Nu se știe cum va fi traficul după ce acestea vor intra în funcțiune, dar reprezentanții primăriei spun că unda verde va merge… ceas!

Top