Arhiva pentru eticheta: sergiu nicolaescu

Vasile Rotaru, „fiul” lui Sergiu Nicolaescu, a studiat la Timisoara!

Vasile Rotaru, „fiul” lui Sergiu Nicolaescu, a studiat la Timisoara!

Moldoveanul Vasile Rotaru ar fi unul dintre presupușii fii ai lui Sergiu Nicolaescu. Cel puțin așa reiese din actele depuse la Judecătoria Sectorului 1, prin care se solicită oprirea incinerării trupului regizorului, dar și stabilirea paternității.

Timisorenii de pe Facebook nu vor strada Sergiu Nicolaescu

Decizia Primăriei Timişoara de a da numele lui Sergiu Nicolaescu unei străzi timişorene, pentru simplu motiv că regizorul şi-a petrecut o parte a copilăriei în orașul de pe Bega, a născut imediat polemici. Primele reacții au apărut pe Facebook, platforma de socializare preferată a primarului Nicolae Robu.

O glumă proasta: strada Sergiu Nicolaescu in Timisoara

Cică o stradă din Timișoara ar putea să poarte numele regizorului, revoluționarului, politicianului și ce-o mai fi fost Sergiu Nicolaescu. Că așa ar fi propus niște nostalgici ai statului în frig și întuneric și aplaudatului „marelui cârmaci”. Iar capii primăriei urmează să analizeze cu mare seriozitate această propunere cel puțin bizară.

Fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu cere suspendarea incinerarii!

Regizorul Sergiu Nicolaescu, care a murit joi dimineață, la Spitalul Elias, n-are parte de liniște nici după moarte. Văduva anunțase că trupul acestuia urmează să fie incinerat sâmbătă și a interzis accesul presei la priveghi. Vineri seară, un act provenit din Germania a dat peste cap toată situația.

Top