Arhiva pentru eticheta: nu

Putini, dar hotarati! Locuitorii Sacalazului nu vor fracturare / FOTO

Putini, dar hotarati! Locuitorii Sacalazului nu vor fracturare / FOTO

Ziua de duminică a fost una importantă pentru locuitorii comunei Săcălaz. Localnicii au fost chemați la vot pentru a spune „da” sau „nu” fracturării hidraulice. Chiar dacă majoritatea a spus un „nu” răspicat, referendumul a fost validat la limită.

O glumă proasta: strada Sergiu Nicolaescu in Timisoara

Cică o stradă din Timișoara ar putea să poarte numele regizorului, revoluționarului, politicianului și ce-o mai fi fost Sergiu Nicolaescu. Că așa ar fi propus niște nostalgici ai statului în frig și întuneric și aplaudatului „marelui cârmaci”. Iar capii primăriei urmează să analizeze cu mare seriozitate această propunere cel puțin bizară.

Timisoara spune ¨Nu ACTA!”

Timișorenii ies în stradă, sâmbătă, pentru a spune „Nu ACTA!”. Proteste similare vor avea loc în alte 20 de orașe, apelul la prezență fiind făcut prin intermediul Facebook. ACTA, susțin opozanții acestui act, va îngrădi libertatea de exprimare și navigare.

Recensamant 2011: nu sunteti obligati sa va spuneti CNP-ul

Aproape 3,4 milioane de români au fost înregistraţi în primele două zile ale recensământului populaţiei şi locuinţelor. Timișul este printre județele codașe, alături de Constanța, Ilfov și Teleorman. Reprezentanții INS au anunțat că persoanele care nu vor să le spună recenzorilor CNP-ul nu vor sancționate.

Top