Arhiva pentru eticheta: spitalul CFR

spital

Robu caută explicaţii pentru personalul medical demisionat la Spitalul CFR: Sunt mai slabi de înger

Robu caută explicaţii pentru personalul medical demisionat la Spitalul CFR: Sunt mai slabi de înger

Nicolae Robu încearcă să găsească justificări pentru hemoragia de personal care a apărut brusc, marţi dimineaţa, la Spitalul CFR, când 13 asistente şi infirmieri au plecat în bloc de la unitatea medicală. Totuşi, el insistă că nu e corect ce au făcut, amintind în acest scop efortul depus de personalul medical de la „Victor Babeş”.

Mitropolitul Banatului a donat două concentratoare de oxigen Spitalului CFR Timișoara

Spitalul CFR Timișoara, locul unde au fost transferați bolnavi de la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș (această unitate fiind dedicată exclusiv bolnavilor de coronavirus) a primit ca donație, de la mitropolitul Banatului ÎPS Ioan, două concentratoare de oxigen. Concentratoarele de oxigen sunt necesare celor cu probleme de respirație, o bună parte din pacienții Spitalului

Zeci de pacienți sunt internați la Timișoara cu coronavirus. Starea lor de sănătate este bună

Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara are deja 38 de pacienți internați cu coronavirus, astăzi, 16 martie. Starea lor de sănătate este bună. Nu mai puțin de 38 de pacienți din Timiș, Arad, Hunedoara și Caraș-Severin sunt internați luni, 16 martie, la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara. Patru pacienți au

Revendicat de primărie și CJ Timiș, Spitalul CFR Timișoara rămâne la Ministerul Transporturilor

După ce reprezentanții Ministerului Trasporturilor au cerut Primăriei Timișoara și Consiliului Județean Timiș un acord de principiu pentru preluarea Spitalului CFR din urbea de pe Bega, acum reprezentanții acestei instituții „s-au sucit”. În acest timp, spitalul se degradează pe zi ce trece.

Spitalul CFR n-a ajuns inca la Consiliul Judetean Timis, care-l asteapta de jumatate de an

Consilierii județeni s-au certat o oră, în toamna trecută, pe tema preluării de către CJ Timiș a Spitalului CFR. Proiectul a trecut, dar spitalul a rămas la… Ministerul Transporturilor. Nici măcar nu se știe când se va face acest transfer, însă reprezentanții CJ susțin că, de îndată ce se va petrece, vor începe să facă investiții.

Scandal la CJ Timis! Acuzat de „elan mesianic”, Bojin si-a asigurat preluarea Spitalului CFR

Certuri aprinse la Consiliul Judeţean Timiş, pe tema Spitalului CFR. Primul punct de pe ordinea de zi a fost dezbătut mai bine de o oră, dar în final consilierii au votat pentru trecerea spitalului în subordinea CJ. Ca niciodată, aproape toţi s-au înghesuit să ia cuvântul, s-a lăsat cu tăieri de microfoane, iar lui Titu Bojin i-a fost imputat „elanul mesianic”.

Top