Arhiva pentru eticheta: supuran

iluminat stradal

STPT, pregătită pentru a asigura iluminatul public

STPT, pregătită pentru a asigura iluminatul public

Societatea de Tranport Public Timișoara poate să se ocupe de serviciul de iluminat public din oraș, spune noul director Sorin Supuran. Au fost achiziționate deja două utilaje în acest sens și se mai așteaptă doar avizul Consiliului Concurenței, absolute necesar pentru semnarea contractului între primărie și STPT.

Nicolae Robu

Robu îl contrazice pe Supuran în privința situației de la STPT: “E entuziasmul de început”

Primarul Nicolae Robu afirmă că situația de la STPT nu este atât de gravă, precum o zugrăvește noul director al societății, Sorin Supuran. Edilul afirmă că multe din aspectele prezentate de Supuran sunt folclor sau spusele unora cu nemulțumiri personale. De menționat că de STPT s-a ocupat în ultimii ani unul din marii favoriți ai primarului, Culiță Chiș.

sorin supuran

La STPT, un șef la zece oameni. Noul director a pornit restructurarea

Noul director al STPT (fosta RATT), Sorin Supuran, continuă să facă dezvăluiri despre ce a găsit la venire în societatea municipalității. De această dată, el face remarci vizavi de organigrama societății, potrivit căreia o zecime din angajați sunt șefi cu salarii pe măsură. Supuran spune că va face o restructurare drastică, mai ales în rândul personalului TESA.

sorin supuran

Moștenire dezastroasă la STPT. Noul director cere intervenția Curții de Conturi

Noul director al Societății de Transport Public Timișoara, Sorin Supuran, continuă cu dezvăluirile privind situația găsită la fosta RATT. În afara condițiilor deplorabile de muncă, Supuran spune că a descoperit foarte multe nereguli, de la achiziții bizarre și sponsorizări suspecte până la diurne uriașe și documente lipsă. De aceea va solicita un control al Curții de Conturi la STPT.

Condiții jalnice în spațiile unde lucrează angajații STPT. Noul director: „Am motive să fiu supărat”

În cele trei săptămâni, de când a preluat frâiele societății, noul director al Societății de Transport Public Timișoara (STPT), Sorin Supuran, a descoperit condiții jalnice de lucru pentru angajați, Încăperi în care plouă, spații cu mucegai, condiții de nedescris pentru cai care asigură transportul în comun din Timișoara.

Top