Arhiva pentru eticheta: tiberiu negrei

primaria timisoara

În Primăria Timişoara s-a înfiinţat un nou sindicat, contrapondere la cel condus de Tiberiu Negrei

În Primăria Timişoara s-a înfiinţat un nou sindicat, contrapondere la cel condus de Tiberiu Negrei

Mai mulţi angajaţi ai Primăriei Timişoara au reuşit să înfiinţeze un nou sindicat, acesta primind sentinţa de funcţionare în instanţă. Noul sindicat are acum peste 50 de oameni şi va fi o contrapondere la vechiul sindicat condus de Tiberiu Negrei. Noul sindicat este condus de Marinela Lucuţ, consilier superior în cadrul Biroului Hidrotehnic, Termoficare, Gaz.

Greva in 51 de primarii din Timis, dar nu si la Timisoara

Cer salarii mai mari, normă de hrană, dar și tichete de vacanță! Angajații din administrația locală, dar și alți bugetari se pregătesc de grevă. Marți dimineață, timp de o oră, la începutul programului, angajații din 51 de primării din Timiș își vor opri activitatea. Din 19 iulie ar putea fi declanșată greva generală.

Sindicatele din administratie: Ponta taie salariile la fel ca Boc, doar ca nu spune

Sindicaliștii din administrația publică îi pregătesc o surpriză premierului Victor Ponta: o posibilă grevă generală, chiar înainte de alegerile prezidențiale. Condiția pentru ca intenția să nu fie pusă în practică: respectarea sentințelor judecătorești și nereducerea salariilor pentru funcționari.

Marele protest al bugetarilor s-a amanat

Marele miting sindical anunțat pentru 2 aprilie s-a terminat înainte de a începe. Federația Națională a Sindicatelor din Administrație (FNSA) anunță amânarea acestuia, după ce a fost convocată la discuții cu ministrul delegat pentru dialog social, Aurelia Cristea. La Timișoara ar fi trebuit să vină protestatari din cinci județe.

Sindicalistul Negrei: Ce se intampla la SDM nu e legal

Sindicatul la care sunt afiliați angajații SDM nemulțumiți de decizia de reducere a salariilor a reacționat vineri dimineață. Liderul acestuia, Tiberiu Negrei, susține că este vorba despre o ilegalitate și cere directorului SDM să nominalizeze salariații care vor fi chemați la muncă și să precizeze cum vor fi plătiți aceștia.

Top