Arhiva pentru eticheta: toleranta

Robu: Dacă Timișoara n-ar fi fost un exemplu de toleranță, n-aș fi fost ales de două ori primar

Robu: Dacă Timișoara n-ar fi fost un exemplu de toleranță, n-aș fi fost ales de două ori primar

Timișorenii sunt foarte toleranți și exemplul lor poate fi urmat la scară planetară. Asta spune Nicolae Robu, care dă și un exemplu: a fost ales de două ori primar, deși, la origine, este „vinitură”. Acum, din postura de timișorean vechi, are sfaturi pentru toți cei care vin de tineri în orașul de pe Bega.

Robu: In PNL Timis, cu mine presedinte, e o toleranta cum n-o sa gasiti altundeva

N-a avut niciodată un conflict cu Ben-Oni Ardelean, iar toleranță ca în filiala Timiș a PNL nu există niciunde. Deși în urmă cu câteva zile declara că deputatul nu mai este perceput de unii colegi drept membru al PNL Timiș, Nicolae Robu afirmă acum că n-a auzit pe nimeni să spună așa ceva!

E foarte bine! Si Sorin Grindeanu vrea toleranta zero fata de coruptie

Titu Bojin nu este un hoț mai mare sau mai mic decât alți cetățeni suspecți de această meteahnă. El este sistemul. Așa funcționează sistemul în România. Bănățean și cu vorba, Titu Bojin a devenit mai simpatic celor din afara PSD decât colegilor din conducerea județeană. Este prototipul omului descurcăreț, glumeț, poate prea familiar cu tot soiul de indivizi dubioși.

Cand „Elie Wiesel” ii invata pe timisoreni cine a fost Petre Tutea

Așa cum este democrația din România, încă cu multe deficiențe, nu se poate spune că nu există o presă liberă, libertate de expresie etc. Au fost într-adevăr probleme de acest gen în perioada guvernării Năstase, dar și atunci au contat mai mult rațiunile economice, cea mai mare parte a presei fiind îngenuncheată prin pârghii financiare de guvernanți.

Top