Arhiva pentru eticheta: tudor giurgiu

„De ce eu?”, filmul despre Cristian Panait, in proiectie de gala la Timisoara

„De ce eu?”, filmul despre Cristian Panait, in proiectie de gala la Timisoara

Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, „De ce eu?”, va avea o proiecție de gală la Timișoara marți, 3 martie. Cu această ocazie, timișorenii îi vor putea cunoaște pe regizorul Tudor Giurgiu și pe actorii Emilian Oprea, Mihai Constantin, Andreea Vasile și Alin Florea.

„De ce eu?”, filmul despre procurorul Panait, va avea premiera la Berlin

„De ce eu?”, controversatul film al lui Tudor Giurgiu despre cazul procurorului Cristian Panait, va avea premiera mondială în selecția oficială a celei de-a 65-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Berlin. El va fi proiectat în secțiunea Panorama Special, dedicată premierelor importante din cinema-ul independent și producțiilor americane de anvergură.

Povestea procurorului Panait, fost coleg cu Ponta, ajunge pe marile ecrane

Una dintre cele mai așteptate lungmetraje ale anului 2015 va ajunge pe marile ecrane din țară la finele lunii februarie. Filmul „De ce eu?” spune povestea tânărului procuror Cristian Panait, a cărui sinucidere a făcut vâlvă la începutul anilor 2000. Panait a fost coleg cu actualul premier Victor Ponta, despre care s-a speculat că a fost ultima persoană care l-a văzut în viață.

Top