Arhiva pentru eticheta: pirtea

Marilen Pirtea: Tăierea a 1000 de posturi din educație îngroapă și mai mult sistemul de învățământ preuniversitar

Marilen Pirtea: Tăierea a 1000 de posturi din educație îngroapă și mai mult sistemul de învățământ preuniversitar

Măsura vine pe un deficit major de cadre didactice și niciun considerent financiar nu o poate justifica, consideră deputatul PNL de Timiș Marilen Pirtea. Din contră, ar trebui să crească numărul de profesori bine pregătiți.

pirtea

Marilen Pirtea despre tezele unice: Sufocă elevii cu patru noi evaluări naționale, le distruge plăcerea de a învăța

Modul în care se creionează în acest moment noile condiții de admitere la liceu demonstrează o lipsă de coerență și de aliniere la tendințele internaționale în domeniu, susține deputatul PNL Marilen Pirtea. Coordonator al Comisiei de Educație a PNL. Pirtea face referire în primul rând la introducerea tezelor unice pentru gimnaziu.

Marilen Pirtea: supracontrolul ONG-urilor – Legea “pumnului in gura”

Forma și spiritul modificărilor legislative cu privire la asociații și fundații, inițiate de PSD, reprezintă un grav atac asupra societății civile, susține deputatul PNL de Timiș Marilen Pirtea. Fiind introduse mecanisme de supracontrol asupra organizațiilor neguvernamentale, inițiativa este „cadoul” PSD-iștilor pentru mișcările sociale din ultimul an, crede liberalul.

Cand Robu si Popa tac in papusoi, iese Pirtea la atac

Mișto opoziție avem în Timișoara! Ar fi chiar sublimă, dacă n-ar lipsi cu desăvârșire. Poate să facă Guvernul Ponta ce vrea mușchii lui, că nu va avea nicio reacție de la PNL Timiș. Pot parlamentarii PSD să dea o lege privind acordarea de pensii speciale doar pentru membrii social-democrați, că tot nu i-ar scoate din

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com