În Timiş se câştigă tot mai puţin. Salariile au scăzut pentru a treia lună consecutiv

salariu

salariu

Veniturile angajaţilor din Timiş continuă să scadă, arată datele oficiale. Este a treia lună când are loc această situaţie, nivelul salariului mediu net ajungând la 2904 lei pe angajat.

Dacă în toate celelate trei judeţe din Regiunea Vest salariul mediu net, indicatorul statistic calculat de Direcţia Regională Statistică pentru măsurarea câştigurilor angajaţilor, a crescut, e drept cu valori mici, în Timiş în februarie, ultima lună raportată, a scăzut. Este cea de a treia lună consecutiv când are loc o asemenea scădere. Conform datelor oficiale, salariul mediu net în Timiş a fost la finalul lui februarie de 2904 lei pe angajat. Cel mai bine s-a câştigat în domeniul Industrie şi Construcţii, cu 2931 lei, urmat de Servicii, cu 2888 lei, în timp ce în Agricultură a fost de 2780 de lei pe angajat. În ciuda scăderii, Timişul are în continuare cel mai bun salariu din regiune, Aradul are un salariu mediu net de 2642 de lei, Hunedoara 2443 lei, iar Caraş-Severin 2480 de lei.
Scăderea salariilor din Timiş are loc de trei luni. În noiembrie, acest indicator era 3181 lei, în decembrie a scăzut la 3125, în ianuarie la 2915, iar în februarie la 2904 lei.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole

aeroportul-timisoara-700x280-01

Administratie vezi arhiva Administratie

gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT, misiune economică în SUA

Sport vezi arhiva Sport

luptatori Heracle

Luptătorii de la Heracle Timişoara, în competiţie la Zagreb

Un nou examen european pentru luptătorii de greco-romane de la Heracle Timişoara. Elevii antrenorului Roman Zgardan vor participa sâmbătă la o competiţie organizată la Zagreb de federaţia de profil din Croaţia. Pe saltea se vor afla cadeţi (născuţi în perioada 2003-2005) şi sportivi sub 15 ani (născuţi în anii 2006-2007).
Citeşte tot articolul Citeste articolul Luptătorii de la Heracle Timişoara, în competiţie la Zagreb
iulius-mall-timisoara-craciun_728x90

Social vezi arhiva Social