Stirile din ziua: 11 august 2019

Podul Indragostitilor

Primăria Timişoara „dezleagă” şi lacătele Pasarelei Îndrăgostiţiilor

Podul Dragalina, Podul Eroilor, Podul Muncii, Pasarela Crizantemelor, iar acum ajunge la rând Pasarela Îndrăgostiţilor. Municipalitatea timişoreană caută firmă care să se ocupe de realizarea proiectării operaţiunilor de reabilitare a trecerii pietonale peste Bega, aflate la capătul Parcului Copiilor, respectiv studiul de fezabilitate aferent.

Aeroportul din Timișoara

Destinaţiile favorite de concediu ale bănăţenilor, la doar câteva ore distanţă, prin Aeroportul Internaţional Timişoara

Cele mai de succes plaje din preferinţele bănăţenilor pentru concediile de vară sunt şi în acest an la doar câteva ore distanţă de Timişoara, chiar dacă sunt la mii de kilometri. De pe Aeroportul Internaţional Traian Vuia puteţi face deplasarea cu un zbor charter spre Grecia, Turcia, Egipt sau Tunisia.

Festivalul Medievcal Timisoara

Războinicii vă așteaptă şi duminică în tabăra din spatele Castelului Huniade. Haideți la Festivalul Medieval Timișoara!/FOTO

Nu ratați ultima zi a Festivalului Medieval de la Timișoara. Este prima ediție, iar războinicii vă așteaptă în taberele lor din spatele Castelului Huniade, de la ora 10… Vă prezentăm programul evenimentului. Festivalul Medieval al Castelului Huniade din Timișoara continuă și astăzi, duminică, 11 august, cu tot felul de ateliere de ceramică sau fierărie, reconstituiri

sondaj

Sondaj CURS: Klaus Iohannis şi PNL, lideri autoritari în preferinţele românilor

Klaus Iohannis domină autoritat clasamentul prezidenţiabililor, fiind cotat cu 39% în ultimul sondaj CURS. Potrivit acestui studiu, pentru intrarea în turul II, alături de preşedinte, lupta se dă între Călin Popescu Tăriceanu şi Dan Barna,. De asemenea, PNL s-a desprins puternic de PSD, având 31% din opţiuni.

spitalul militar

Și dacă ești civil poți fi tratat la Spitalul Militar Timișoara

Spitalul Clinic Militar de Urgență ”Dr. Victor Popescu” Timișoara a fost în prima linie din anul 1754, fiind construit ca o ”datorie morală a armatei austriece față de populația timișoreană”. „Dacă în timp de război, în cadrul spitalului nu se făcea distincție între bolnavi și răniți, tradiția se păstrează și astăzi”, transmit reprezentanții spitalului.

Top