Stirile din ziua: 12 august 2019

ACS Poli

Retrogradata ACS Poli începe sezonul cu promovata Fortuna Becicherecu Mic

Retrogradata ACS Poli începe sezonul cu promovata Fortuna Becicherecu Mic

Astăzi, 12 august, la Casa Fotbalului, în sala „Nicolae Dobrin”, FRF a organizat tragerea la sorţi pentru stabilirea calendarului competiţional al ediţiei 2019-2020 a Ligii 3. Procedura de stabilire a programului s-a făcut pe baza Tabelei Berger pentru 16 echipe.

Călin Popescu Tăriceanu

Criza continuă în coaliţia guvernamentală. Tăriceanu îi dă un ultimatum lui Dăncilă

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a criticat în termeni duri rectificarea bugetară operată luni de către guvern. Mai mult, liderul ALDE a ajuns la concluzia că, inclusiv bugetul pe acest an a fost unul prost. Drept urmare, Tăriceanu i-a dat un ultimatum premierului Viorica Dăncilă ca, până pe 20 august, să pregătească un amplu program de reformă.

Editorial de Ino Ardelean

Ce miză mai există în PSD Timiş? Singurul mandat sigur de parlamentar

PSD trece, în mod cert, prin cele mai dificile momente din existenţa sa. Partidul a devenit un butoi de pulbere, gata să explodeze în orice moment. Se spune că această săptămână este crucială pentru viitorul guvernării, după ce chiar un hoit politic precum ALDE a ajuns şantajeze la greu PSD-ul. Din afară, Victor Ponta şi Pro România muşcă într-una din corpul tot mai şubrezit al partidului.

mini-rugby

O nouă experiență interesantă pentru micii luptători ai Timișoarei la Trofeul Moldova

Sâmbăta și duminică, 11 și 12 august, la Bârlad, un oraș ce emană rugby, pe Stadionul Municipal, a avut loc „Trofeul Moldova”, contând pentru etapa a IV-a a Campionatului Național de MiniRugby. În urma meciurilor disputate, echipa ACS Șoimii București s-a impus la toate cele trei categorii de vârstă ale competiției U8, U10 și U12, fiind marea câștigătoare a trofeului moldav.

proiect Tomnatic

Pași concreți pentru construcția centrului de legume și fructe din Timiș – primele imagini cu proiectul!

Un centru de legume și fructe se va realiza în județul Timiș la Tomnatic, urmând ca ulterior, dacă acesta aduce beneficii agricultorilor, astfel de construcții să apară în mai multe zone din județ. Pentru centrul de la Tomnatic se realizează studiul de fezabilitate, urmând ca în acest an să se scoată la licitație execuția acestui proiect. CJ Timiș a făcut publice primele imagini cu modul în care va arăta acest centru de legume și fructe de la Tomnatic.

Regina Maria

Rețeaua REGINA MARIA a finalizat achiziția integrală a celui mai mare centru medical privat din Baia Mare, Clinica Someșan

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA continuă expansiunea la nivel național cu achiziția Clinicii Someșan din Baia Mare. Cu această ocazie, REGINA MARIA adaugă județul Maramureș pe harta Rețelei, ajungând astfel la 19 județe în care este prezentă prin locații proprii.

Sens giratoriu nou Tzara - Procopiu

Sensul giratoriu pro-liberal de la graniţa Timişoarei cu Dumbrăviţa a fost finalizat. Oamenii au acces rutier mai uşor / VIDEO

Locuitorii timişoreni aflaţi la graniţa administrativă cu Dumbrăviţa, dar şi locuitorii comunei periurbane, se vor putea bucura de un acces mai facil pe una dintre arterele care traversează ambele localităţi. Proaspăt stabilit candidat al PNL la postul de primar al Dumbrăviţei, comuna periurbană a Timişoarei, Sorin Drăgoi, a cules de la cetăţenii localităţii problemele cu

ANAF

Dotaţi-vă cu case de marcat fiscale. Cei de la Finanţe vă vor în sistem!

Deşi termenul până la care operatorii economici ar fi trebuit să se doteze cu case de marcat electronice, încă mai sunt numeroase firme care nu au îndeplinit această obligaţie. Cei de la Agenţia Naţională de Administrare a Finanţelor derulează o nouă campanie de informare legată de îndeplinirea acestei obligaţii.

Lot 4 Autostrada Lugoj - Deva

Circulăm pe noi kilometri de autostradă începând de luni? UPDATE. Lotul 4 a fost recepţionat, lotul 3 nu, circulaţia rămâne închisă

Dacă nu ambele loturi, măcar unul dintre cele aflate în construcţie pe Lugoj – Deva ar urma să fie deschise circulaţiei de luni. Loturile 3 şi 4 sunt finalizate, dar pentru unul ar mai fi nişte neînţelegeri administrative. În concluzie, compania de drumuri ar putea deschide doar unul dintre aceste tronsoane din prima zi a săptămânii.

revelion new york

Trăieşte-ţi visul american cu Agenţia As Tour! Revelion de neuitat în Times Square şi o incursiune fascinantă în istoria Statelor Unite

Agenţia As Tour Timişoara vă propune un sejur de vis în Statele Unite, la cumpăna dintre ani. Timp de şapte zile veţi putea vizita New York, Washington (Casa Albă, Capitoliul, Pentagonul etc), Philadelphia şi Baltimore. Noaptea dintre ani o veţi petrece – unde altundeva? – în Times Square.

Top