Robu promite investiţii spectaculoase în zona Dacia: parcare supraetajată, parc şi cinema reabilitat, club pentru pensionari

parcari Dacia

parcari Dacia

Zona Dacia va fi în curând noul paradis investiţional-administrativ al Timişoarei. După ce a curăţat zona de sud a oraşului de tot ce era garaje, primarul Nicolae Robu anunţă mutarea atenţiei asupra noului cartier al oraşului: parcare supraetajată, locuri de joacă şi parc renovate, Cinema Dacia reabilitat.

Va fi ca în reviste în zona Dacia din Timişoara! Robu anunţă marea reabilitare şi dezvoltare a cartierului. Unul care va avea prima parcare supaetajată, construită din fonduri publice. Dacă premiera în sine a fost deja „rezolvată” cu fonduri private, existând deja asemenea parcări multinivel, primarul actual vrea să fie primul măcar la investiţii publice. În sprijinul său, marţi, Consiliul Local Timişoara a adoptat hotărârea care oferă şi cadrul pentru investiţia de la bugetul public a parcării de pe strada Ulmului.

Desigur, şi acolo au fost demolate toate garajele existente, iar varianta aprobată pentru înlocuire este parcarea multinivel. Dar, pentru respectiva zonă Robu are

planuri mult mai mari. Iar despre toate aceste iniţiative, el vorbeşte la persoana întâi, conform tradiţiei.

„Dau o veste bună pentru cetățenii din zona Dacia, ei cred că sunt mulțumiți să vadă că și locul de joacă de acolo este în amenajare, fântâna va fi refăcută frumos și cinematograful va fi reamenajat. O să am o surpriză în curând pentru persoanele mai vârstnice, pentru pensionari, care își doresc un loc unde și peste iarnă să poată juca șah, table, cărți, să socializeze, așa cum o fac și vara în foișoarele multe pe care le-am pus în zonă. Este o zonă foarte dens populată și de aceea ne concentrăm pe ea, pentru că și numărul beneficiarilor este mare”, a anunţat Nicolae Robu.

Punctul principal al lucrărilor va fi parcarea multinivel unde locuitorii zonei vor putea să-şi lase autoturismele, zona fiind una dens populată. Problemele legate de documentaţia aferentă terenului a fost rezolvată iar acum se pot demara lucrările.

Vorbim despre o parcare supraterană, despre care primarul spunea că se va ridica relativ rapid, pentru că va fi folosită o soluţie constructivă rapidă, cu structuri metalice.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole

aeroportul-timisoara-700x280-01

Administratie vezi arhiva Administratie

gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT, misiune economică în SUA

Sport vezi arhiva Sport

iulius-mall-timisoara-craciun_728x90

Social vezi arhiva Social