E momentul schimbării! PNL Timiş a făcut şedinţă de partid să inventarieze posturile „de schimbat” şi doritorii de funcţii

nicolae robu

nicolae robu

Gata, a venit vremea ca „haterii” din instituţiile deconcentrate să plece, a decis Nicolae Robu, care nu mai vrea în funcţii oameni care să facă rău. În consecinţă, la PNL Timiş a avut loc o şedinţă în cadrul căreia au fost inventariate toate posturile de şefi de deconcentrate din Timiş şi care sunt doritorii liberali pentru asemenea joburi.

Obişnuit deja cu controale, avertismente, chiar amenzi date de diferitele agenţii şi instituţii asemănătoare, deci a venit vremea ca PSD-iştii să fie schimbaţi din funcţie. Liderul liberal a reuşit să facă, vineri, o adevărată demonstraţie asupra a ce înseamnă aceşti oameni puşi în poziţii înalte de partid, chiar dacă nu se pricep şi care lucrau, de fapt, la comandă politică.
„Au reușit să întârzie multe proiecte. Probabil că pe lângă comanda politică primită de unii, ei au mai plusat ca să se afirme în ochii șefilor, pentru că sunt de proastă calitate. PSD a promovat în diverse funcții, a populat toate structurile statului cu oameni de proastă calitate. O mulțime dintre cei care au fost promovați sunt oameni de proastă factură, care nici nu aveau capacitatea, dotarea, pregătirea să onoreze interesul public. Setul lor de valori e unul jalnic, care nu poate decât să facă rău comunităților locale și trebuie îndepărtați. va trebui să fie schimbați din funcții toți cei care și-au bătut joc de interesul public”, spune Robu.

Ei bine, răi nu sunt chiar toți: Eu nu cataloghez tot ce înseamnă PSD de-a valma, am cunoscut și oameni din PSD care ei înșiși sunt nemulțumiți de ce au făcut liderii lor. cei care dau drumul la mii de răufăcători, printre care unii ucigași, tâlhari, peste noapte, noi putem să stăm în liniște?”
Şi acum a venit vremea schimbării! Vor veni oameni competenţi, cinstiţi. Dar deocamdată sunt de la PNL; provizoriu, până se face concurs la fiecare post, iar acolo nu va mai conta cine în ce partid activează, ne garantează Robu. Dar, deocamdată, rămân interimarii PNL.
„Ne dorim ca în toate structurile statului să fie oameni competenți, cinstiți, corecți, loiali interesului public. Şi cum n-au astfel de oameni (n.r. PSD), se va produce schimbarea asta. Sper cât mai repede, cu cât mai repede, cu atât mai bine, dar cu respectarea legii. Vor fi numiți oameni cu aceste calități, în PNL avem o mulțime de astfel de oameni, avem, slavă Domnului, foarte mulți cu astfel de calități. Dar nu înseamnă că suntem cu porțile închise față de oameni valoroși care nu sunt în PNL. Avem încredere mai mare în cei din PNL care s-au manifestat deja”, spune Robu.

Birou Politic Judeţean, concurs de funcţii

Iar cum vântul schimbării bate deja tot mai puternic, putem spune că deja e cod roşu, Robu s-a întâlnit cu staff-ul de conducere. Şi s-a făcut inventar de funcţii, dar şi de doritori.
„Am avut şedinţă cu Biroul Judeţean, am purtat discuţii cu ce avem de făcut. Am discutat despre structurile deconcentrate unde trebuie puşi oameni. Nu sunt mulţi doritori, facem un inventar al aspiraţiilor, va trebui să fie omul potrivit la locul potrivit, contează pregătirea şi competenţa. Nu înţeleg de ce să pui pe cineva care nu e pregătit, îi faci rău lui că nu se pricepe. Au fost promovaţi oameni lipsiţi de valoare”, a mai subliniat Robu.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

3 comentarii pentru acest articol

Daniel a spus: (noiembrie 15th, 2019 at 16:20 )

La Garda Forestiera Timisoara este sef pus de PSD dl.Sima fiul unui viceprimar PSD si fost primar!

Adriana a spus: (noiembrie 15th, 2019 at 18:13 )

Primarul Nicolae Robu a mentinuti pe functii sefi corupti , fara pregatirea corespunzatoare , care au prejudiciat bugetul local.

george orwell a spus: (noiembrie 16th, 2019 at 09:51 )

Sefi de deconcentrate sunt si penelisti fix de aceeasi facura, calitate, pregatire ca si pesedistii. Mai mult, ei au ramas in functii pentru ca au „cochetat bine” si cu puterea pesedista. Pana cand aceste posturi nu se depolitizeaza toate, complet, indiferent de partid, ramanem in aceeasi „meritocratie” de ev mediu.

1 Trackbacks pentru acest articol

TUPEU Robu anunță DECAPITĂRI în deconcentrate: începe inventarul funcțiilor și al doritorilor - Focustim Says:

[…] Ei bine, răi nu sunt chiar toți: Eu nu cataloghez tot ce înseamnă PSD de-a valma, am cunoscut și oameni din PSD care ei înșiși sunt nemulțumiți de ce au făcut liderii lor. cei care dau drumul la mii de răufăcători, printre care unii ucigași, tâlhari, peste noapte, noi putem să stăm în liniște? spune Robu, conform debanat.ro. […]

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole

ait-timisoara-danemarca_700x280

Administratie vezi arhiva Administratie

gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT, misiune economică în SUA

Sport vezi arhiva Sport

baschet

„Leii mici” au terminat primii grupa cu două echipe din București

O victorie şi o înfrângere la trei puncte au bifat juniorii sub 16 ani la turneul rezervat acestei categorii de vârstă ce s-a desfăşurat zilele trecute în capitală. Suficient pentru ca echipa antrenată de Radenko Toroman să încheie faza secundă a campionatului pe prima poziţie. În primul meci, „leii” U16 au trecut de Agronomia Bucureşti...
Citeşte tot articolul Citeste articolul „Leii mici” au terminat primii grupa cu două echipe din București
black-sale_728X90

Social vezi arhiva Social