Fostul vicepreşedinte al CJ Timiş Marian Vasile a demisionat din PNL!

Marian Vasile si Nicolae Robu

Marian Vasile si Nicolae Robu

Mult timp apropiat de preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, fostul vicepreşedinte al CJ Timiş, Marian Vasile şi-a anunţat demisia din partid, dar şi din funcţia de consilier judeţean. El îşi motivează demersul prin “derapajele” actualei conduceri a PNL Timiş, exercitată în special de Robu.

 

Marian Vasile şi-a anunţat demisia din PNL, dar şi din funcţia de consilier judeţean, printr-un comunicat de presă. El afirmă că nu şi-a schimbat convingerile liberale şi nici opţiunea de vot pentru duminică. Vasile îşi motivează gestul prin derapajele actualei conduceri a PNL Timiş.

“Motivele retragerii mele din PNL au la bază faptul că, de mai mulți ani, nu am mai rezonat cu valorile și abordările conducerii PNL Timiș. De altfel, mulți timișeni de bună-credință, înzestrați cu luciditatea necesară pentru a înțelege și anticipa direcția în care duc gravele derapaje ale actualei conduceri, dar și cu respect pentru ideologia acestui partid istoric, mi-au semnalat în decursul ultimilor câțiva ani – cu îngrijorare și amărăciune – o serie de aspecte și atitudini asupra cărora nu doresc să insist, dar care sunt, cred, de domeniul evidenței”, a anunţat Vasile.

De menţionat că Marian Vasile a fost, alături de viceprimarul Dan Diaconu, unul dintre cei mai apropiaţi oameni ai lui Nicolae Robu din PNL. De altfel, pe baza acestei relaţii, în 2012, Vasile a fost propulsat în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Ulterior, el l-a criticat pe Robu, iar din “meritocrat” a fost transformat în paria.

În comunicatul de presă, Vasile nu anunţă dacă va mai face politică, menţionând doar că va activa în domeniul privat.

“În ultimii ani, mi-am concentrat energiile pe activitatea multidisciplinară din sectorul privat și pe finalizarea tezei proprii de doctorat în domeniul inginerie și management, intitulată ”Model de dezvoltare a orașelor și regiunilor inteligente în România”, susținută public și transparent – cu participare largă – în luna septembrie 2019. Prin această ultimă opțiune de profesionalizare academică, pot spune că – în fapt – nu am făcut decât să duc mai departe proiectul administrativ demarat în anul 2012, atunci când am preluat o serie de responsabilități și poziții semnificative la nivel județean și european. În acest fel, m-am dedicat neîntrerupt domeniului în care am performat și doresc să performez, chiar dacă nu am mai activat în prim-planul vieții politice începând cu anul 2016”, a mai transmis Marian Vasile.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

3 comentarii pentru acest articol

Gigi a spus: (noiembrie 21st, 2019 at 17:37 )

Dar daca erai candidatul partidului pentru functia de președinte cj in 2016 sau 2020, nu mai erau derapaje???

Cornel a spus: (noiembrie 21st, 2019 at 18:41 )

In memoria mea ramane omul care parcheaza buninteles masina marca BMW pe trecerea de pietoni!

Cititor a spus: (noiembrie 22nd, 2019 at 16:01 )

Un caraghios !

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole

aeroportul-timisoara-700x280-01

Administratie vezi arhiva Administratie

gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT, misiune economică în SUA

Sport vezi arhiva Sport

iulius-mall-timisoara-craciun_728x90

Social vezi arhiva Social