Marea cârpeală la trotuare continuă, iar marea reparaţie şi transformare cu pavele mai aşteaptă

carpeli la trotuare

carpeli la trotuare

După ce varianta placării cu plăci de pavaj a căzut momentan, primarul Nicolae Robu anunţă că acţiunea de cârpire a trotuarelor din zona centrală continuă. E o acţiune normală, spune acesta, care a găsit şi motivul pentru care spărturile au apărut, nu intervenţia la drumuri, neapărat, ci faptul că au fost duse în subteran diferite tubulaturi de utilităţi.

Trotuarele sparte din zona zero a Timişoarei nu sunt o noutate apărută după intervenţia la drumurile din zonă, oricum erau probleme aici, spune Robu. Acestea au apărut de mai mult timp pentru că furnizorii de utilităţi ar fi spart deja trotuarele ca să bage în pământ diferite tubulaturi şi reţele, încearcă primarul să motiveze gropile imense existente.

„Se lucrează la refacerea trotuarelor, se lucrează la Continental (n.r. Hotel Continental, în zona centrală), în aşa fel ca până la iarnă să fie gata. Nu facem acum schimbarea de la bitum la pavaj, se fac intervenţii în regim de forţă majoră, are loc reasfaltarea înspre borduri. Nu e ceva nou, ducerea în subteran a unor tubulaturi şi reţele a dus la apariţia intervenţiei la trotuare. Trebuie intervenit la trotuare, de multă vreme, starea era foarte proastă. Ne concentrăm şi pe aceste trotuare, să asigurăm normalitatea, nu e nimic senzaţional, e normalul”, a declarat Nicolae Robu.

Cele mai mari probleme au apărut la trotuarele din zona centrală după ce s-a lucrat la carosabilul pentru circulaţia auto, când muncitorii au „ciupit” puţin din zonele pietonale, dar, ulterior, găurile lăsate nu au fost reasfaltate. În urmă cu mai mult de o lună, primarul anunţa marea reparaţie la trotuarele din zona zero a oraşului, dar aceasta nu a mai avut loc, iar oamenii au ajuns în situaţia de a fi nevoiţi să facă acrobaţii pentru a putea umbla, trece strada sau să coboare din mijloacele de transport în comun. Spunând că nu s-a găsit încă un furnizor pentru pavelele speciale, „naturale”, primarul s-a văzut nevoit să recunoască faptul că marea reparaţie mai întârzie şi că e nevoie, pe moment, de clasicele cârpeli cu asfalt, şi la spaţiile pietonale de pe străzi.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

1 comentariu pentru acest articol

Tier 2 Keto a spus: (noiembrie 25th, 2019 at 20:57 )

Glad to be one of several visitants on this awful website :
D.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole

aeroportul-timisoara-700x280-01

Administratie vezi arhiva Administratie

gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT, misiune economică în SUA

Sport vezi arhiva Sport

iulius-mall-timisoara-craciun_728x90

Social vezi arhiva Social