Stirile din ziua: 7 decembrie 2019

Totul e bine când se termină cu victorie. Poli câștigă în prelungiri meciul cu Pandurii

Totul e bine când se termină cu victorie. Poli câștigă în prelungiri meciul cu Pandurii

Final de sezon perfect pentru Politehnica Timișoara. „Băieții în ghete” traversează cea mai bună perioadă de când au promovat în liga secundă, iar astăzi au obținut a cincea victorie din ultimele șapte partide (celelalte fiind două remize). A fost 1-0 cu Pandurii Tg. Jiu la finalul unui meci epuizant. Golul a venit în prelungiri, minutul

sala polivalenta

Optimism într-o nebuloasă. Fără date concrete, Nicolae Robu e sigur că lucrările la “polivalentă” vor demara la anul

Cu toate că nu ştie absolut nicio dată concretă despre sumele care vor fi alocate pentru proiect sau data de demarare a unei eventuale licitaţii, primarul Nicolae Robu e absolut sigur că lucrările la viitoarea sală polivalentă a oraşului vor începe încă în 2020.. Tot la capitolul optimism, edilul-şef trece finalizarea sălii polivalente, construită de Universitatea Politehnica Timişoara, împreună cu municipalitatea.

lucrare de mantuiala

SDM, acuzată de lucrări de mântuială. Betonul turnat direct pe pământ

Mega acţiunea de realizare a parcărilor dintre blocurile din zona de sud a oraşului ar putea să aibă ca finalitate crăparea prematură a betonului suport, turnat pentru realizarea acestora. Un utilizator de Facebook acuză societatea municipalităţii (SDM) care se cupă de investiţie că face lucrări de mântuială, turnând acel beton direct pe pământul bătătorit, fără să fie realizată şi o fundaţie din piatră.

5 idei de cadouri pentru Crăciun produse local

Sărbătorile de iarnă se apropie și mai că ne vine să dăm drumul colindelor și să aprindem luminițele de cum se face frig afară. Tot de la primul val de frig ne gândim și la cadouri pentru cei dragi! Eu vă propun ca anul acesta să alegeți cadouri originale, făcute local de artiști și artizani.

sens giratoriu aem

Sensul giratoriu de la AEM, „sporit” cu vopsea. Lucrările se termină duminică seara

Tragem tare şi terminăm duminică seara! Cu tot cu marcaje trasate şi o bandă de circulaţie în plus, spune Nicolae Robu despre lucrările din cel mai mare sens giratoriu din Timişoara, cel din faţa AEM, intervenţia de aici dând peste cap circulaţia maşinilor şi a transportului în comun.

Poveste de Crăciun la HorsEmotion, în Timiș, la Ianova, locul unde caii sunt terapeuți

La HorsEmotion, în Ianova, caii și cei care-i iubesc vor fi pe primul plan, la aniversarea a cinci ani a locului unde copiii se împrietenesc cu aceste animale nobile, iar micuții cu dizabiliăți fac terapie. Evenimentul este dedicat tuturor copiilor, cu și fără dizabilități, din centre de plasament sau familii, care vor să se bucure

Top